Zoysia gress i skyggen

November 29

Zoysia gress i skyggen

Zoysiagrass (Zoysia spp.) er en fin og mellomstore struktur, varme sesongen gress med en mørk-grønn farge. Gresset har en treg hastighet på etablering og er best egnet til regionene varmere. Zoysiagrass har et lavt vanninnhold krav og få pest problemer. Gresset trives i områder av solen og har en beskjeden pris toleranse for skygge. Populære nye varianter av zoysiagrass viser samme nivå av skyggen toleranse og raskere etablering. Zoysiagrsss er lavt vedlikehold og er godt tolerant av tørke, varme og tunge trafikken.

El Toro Zoysia

El Toro zoysia er middels gress med en tett vekst som sprer seg ved stolons. Variasjonen er populært brukt for et lite vedlikehold, hardfør gresstorv som har et godt nivå på toleranse for områder i skyggen. Gresset har langsom vekst vane og er sigarettenner inne fargen enn en rekke andre brukte turfgrasses. El Toro trives i områder av høy varme og har en høy toleranse for slitasje. Lav vann kravene i El Toro gjør det til et ideelt gress utvalg for bruk på større grunnlag. Gresset går sovende om vinteren.

Victoria Zoysia

Victoria zoysia er en lys-grønn farget, fine struktur cultivar av zoysiagrass med en god toleranse for skygge og en veldig god toleranse for tørke og nær klipping. Lite vedlikehold gresset tilpasser seg veldig godt til saltvann jord og saltholdig vann, en av de beste valgene for kystområdene. Victoria zoysia er populært brukt i idrettsanlegg og golfbaner, gitt dens høy toleranse for varme, fuktighet og tørke. Gresset krever mindre gjødsel, vann, klipping og plantevernmidler enn mange andre varme sesongen gress og holder fargen lenger i høst og vinter.

De Anza Zoysia

De Anza zoysia er blå-grønn farge og har en fin tekstur. Gresset er lavt vedlikehold og bevarer farge lenger i fall enn en rekke andre varme sesongen gress. De Anza zoysia tåler varme, tørke og saltvann jord og viser et moderat nivå av skyggen toleranse. Lav vekst gresset produserer en tett torv, som motstår ugress. Tett, oppreist gresset bladene har en høy toleranse for slitasje. Gresset har en veldig rask etablering og svarer godt for å lukke klipping.