Ytterkledning komponenter

August 7

Ytterkledning komponenter

Vinyl Fasader er et populært valg for hjem fasader, som det kan installeres raskt og til lave kostnader, samtidig gir et attraktivt utseende for utsiden av hjemmet. Når du velger din ytterkledning, finnes det flere forskjellige komponenter som må installeres for å sikre parti til hjemmet og hindre ytterkledning fra blåse av harde forhold.

Starter stripe

Starter stripen er den viktigste fasader på hver ansiktet til huset. Montert på bunnen av veggen, starter stripen sikrer til huset og gir grunnlaget for de andre tekstområdene ytterkledning å knytte til. Hvis starter stripen er installert i en vinkel, får igjen andre bitene som samme vinkel.

Hjørne innlegg

Hjørne innlegg er vertikal stykker som delta sammen ytterkledning fra to tilstøtende vegger av et hus. Siden vinyl Fasader kan utvide seg og trekke litt som en reaksjon på endringer i temperatur, installeres hjørne innlegg med en liten mengde avstand å gjøre rom for utvidelse i varmt vær.

Trim

Trim stykker brukes rundt vinduer og dører. Trim vil ofte se annerledes ut enn den omliggende fasader. Det kan være en annen farge og kan gjøre døren og vinduet avtegner seg mot veggen.

Isolasjon

Isolerte vinyl Fasader kan installeres i stedet for grunnleggende vinyl Fasader for huseiere som ønsker for å få ekstra varmebeskyttelse for sine hus. Mens fasader er dyrere å kjøpe, kan det hjelpe for å spare penger ved å redusere mengden energi brukt på oppvarming og kjøling hjemmet.

Kopi design

En av fordelene med vinyl Fasader, og enkelt som det er installert, er muligheten til å drastisk endre utseendet på et hus raskt og billig. Vinyl Fasader er tilgjengelig i en rekke ser, alt fra grunnleggende vannrett slats design replikere andre hjem ytterkledning, for eksempel trebjelker eller fliser, og utseende kan endres bare ved å kjøpe nye ytterkledning, uten nye rammer for installasjon.