Woolite rengjøring

November 19

Bruke et Woolite produkt innebærer en rekke valg og riktig bruk av produktet til oppgaven. Produkter for klær og fin washables eksisterer fortsatt i berømte blå og hvite flasken, men nye produkter er tilgjengelig for spot flekkfjerning, teppet og møbeltrekk renhold og Klesrens alternativer. Den viktigste delen av prosessen er å vurdere hvilket produkt vil gi ønsket effekt.

Woolite produkter for Fine Washables

Utvalg for vask fine elementene varierer fra Klesvask væske, reise-størrelse vask såpe i små pakker og vaskerom såpe kits. Alle tre er laget for å vaske fint stoff elementer. Woolite kan brukes i høy effektivitet og front-loading maskiner.

Tepperensing

Å rense tepper er en nyere utvikling for Woolite merket. Forbehandling, pletten behandlinger med Oxypower og dyp rengjøringsmidler er i rekken av gulvteppet rensning forsyner. Produkter som fjerner flekker og pet lukt og de som bruker skummende rengjøringsmidler er tilgjengelig på oppussing, maskinvare og dagligvarebutikker.

Vaskeri

Renseri hemmelighet, et Woolite produkt, tilbyr liten spot-rengjøring tørketrommel ark som gjør det mulig å gjenskape renseriservice prosessen hjemme uten kostnad. Du bare pretreat plagget og bruk deretter behandlet arket i tørketrommelen.