Wire reoler skapet reparasjon

November 7

Wire hyller er en praktisk og kostnadseffektiv måte å utvide skapet lagringsplass. Installere disse hyllene er lite dyktighet og erfaring, så selv av gjennomsnittlig hus generelt finner det veldig overkommelig. Men kan hyllene bryte fra tid til annen. Reparasjoner senter rundt erstatte wire hylle parentesene, da dette er den eneste delen som er ansvarlig for å bryte. Det er egentlig det samme som erstatter hylle systemet med en ny, bortsett fra du allerede har alle delene du trenger. Hvis du vet hvordan du installerer hyllene, vet du hvordan du løser dem.

Instruksjoner

•Fjern alle produkter, klær og gjenstander fra wire hyller. Tømme ut alle hyllene vil du reparere. For å gi deg mer plass, ta noe av hyllene over og under hyllen du vil reparere.

•Løft opp wire reoler opp forfra så leppe heiser av plastbraketten. Pop baksiden av sokkelen av tilbake klipp med hendene og fjerne sokkelen. Hvis brettet selv er brytes eller bøyd, erstatte den med en ny ledning sokkel av samme størrelse.

•Locate ødelagt braketten. Vanligvis parentesene trekke ut av gips eller ender bryte. Multipliser brutt ved å skru ut skruen med en makt-skrutrekker. Hvis mulig, kan du også trekke det rett ut av veggen.

•Fyll i resulterende hullet med sparkelet sammensatte. Bruk en plast applikatoren eller skraper for å bruke sparkelet. La dette tørr i flere timer eller som anbefalt på etiketten. Sparkelet sammensatte blir hvit når helt tørt.

•Redrill senterhullet for braketten med makt skrutrekkeren og litt 1/16-inch, 1 tomme fra gamle hullet.

•Sett den nye parentesen til den nye hull og skru den på plass. Husk å bruke gips forankring braketter, som utvides når skrus inn i veggen.

•Bytt ledning sokkel ved å feste tilbake i parentesene langs veggen og senke leppe i parentes på sideveggen.