Willow Tree blomst egenskaper

March 26

Piletrær er medlemmer av Salix slekten, som inneholder flere hundre arter av trær og busker. Disse trærne er primært innfødt til den nordlige halvkulen, og er ofte vokst som ornamentals, spesielt i nærheten av vann. Vanlige willow typer inkluderer gråtende piletre, hvit willow og fitte willow. Alle piletrær produsere langstrakt catkins av blomster, svært liten eller mer prangende, avhengig av arter og sex i treet.

Utseende

Willow artene produsere gule blomster i avlange klynger kalt catkins. Mannlige blomstene er vanligvis mer iøynefallende enn kvinner, men gi ikke mye visuell interesse. Willow blomst catkins kan være så små som 1 til 2 inches lang eller flere ganger den størrelsen. Noen arter som fitte willow, produsere bløt belagt blomster, som brukes til å blomsteroppsatser, eller tørket og vises på egenhånd.

sex

Willows er ulik trærne; de produserer mannlige og kvinnelige blomster, med hver plante produsere bare én type blomst. Mannlige blomstene har ingen kronblad. I stedet produserer de bare pollenbærere og nektar kjertler. Mannlige willow blomster er vanligvis større og showier enn kvinnelige blomster. Kvinnelige blomster har også nektar kjertler og ingen kronblad. Insekter besøk de mannlige blomstene og drikke nektar og plukke opp pollen, og besøk den kvinnelige blomster og sette sitt pollen, gjødsling piletre treet. Når pollinated, danner blomster små frukter full av ørsmå frø, hver har en dusk av silkemyke hvite hår.

Blomstrende

Piletrær pleier å blomstre på våren, produsere pollen som kan legge til allergiproblemer. Noen arter, inkludert fitte willow, blomstrer veldig tidlig, produsere blomster mens andre er fortsatt sovende. Andre, blomstre som selje, ikke før senere i sesongen. Piletrær er svært kryss-fruktbare, og kan pollinering, noe som resulterer i nye hybrid varianter.