Willow busk identifikasjon

February 14

Willow busk identifikasjon

Mer enn 300 arter av willows finnes rundt om i verden: de er noen av de mest omfattende plantene, ren geografi og økologiske soner. De varierer fra velkjente, dyrket gråtende piletre og myr-kjærlig busker fjellet pionerer.

Identifikasjon

Willows varierer i struktur og størrelse, men lang, tynn blader karakteriserer de fleste og fleksibel kvister. Blader og knopper er vanligvis alternativ i formasjon og knoppene står i en enkelt skala. Separat mannlige og kvinnelige planter både produsere fuzzy catkins. Mange busk størrelse willows kan vokse til en størrelse gitt førsteklasses forhold.

Mellom arter

Willows kan være svært vanskelig å skille i arter. Bladet er ofte nøkkel - har en fitte willow forlenge ovale blader, mens svart og Pacific willows viser den klassiske slanke, spisse formen. Bruke et felt guide, og Merk den geografiske rekkevidde av ulike arter å begrense feltet av kandidater.

Form og økologi

Mange willows er riparian, blomstrende i tett krattskog langs lakeshores, myr-kanter og strømmen korridorene i Nord-Amerika, ofte i selskap med alders og cottonwoods. Willows viser ofte flere stammene eller stengler. Noen arter vokser lett i drier høylandet, og noen invadere den Alpine sonen i høyfjellet, manifestert som diminutiv, maths Bunndekkende beplantning.