Willow blad Fig vekst

September 11

Willow blad fikentreet er en bonsai treet også willow fig, gråt fig og gråt ficus. Bonsaitrær vokser sjelden mer enn noen få fot høy, men de forlange Stamgjest bekymre og velvære for å holde seg sunn. Willow blad fiken er varige, attraktive bonsaitrær som er innredet i ulike former.

Sollys

Blad helse er avgjørende for vekst og levetid willow blad fikentrær mengden sollys trærne motta spiller en sentral rolle i helsen til bladene. Som de fleste bonsaitrær, selje blad fiken ikke trives i direkte sollys; faktisk fører fullt sollys i løpet av den varmeste delen av dagen bladene å bli svidd og gul. Holde willow blad fig i et område der den mottar indirekte sollys.

Potting materiale

Willow blad fikentrær dyrkes i plantasjeeiere eller potter. Om vokst som houseplants eller bonsaitrær, gi trærne retten materiale å vokse i å hjelpe dem å vokse til sitt fulle potensial. University of Florida IFAS forlengelsen anbefaler sphagnum torv, furu moss og vermikulitt for vellykket vekst av piletre blad fig trær og andre ficus trær, som en blanding av materiellet potting gir rett drenering, støtte og tillate treet til å absorbere næringsstoffer riktig.

Næringsstoffer

Willow blad bonsai og houseplant fikentrær krever regelmessig næringsstoffer programmer. Siden trærne dyrkes innendørs, er jord ikke naturlig fylle sin næring; Hvis igjen uten gjødsel, willow blad fiken produsere svake, gule blader og begrenset eller forkrøplet vekst. Legge til bonsai gjødsel til jord tidlig om våren. Noen gjødsel krever flere programmer gjennom hele vekstsesongen; produktets forpakning for spesifikke instruksjoner basert på behovene til enkelte trær.

Pest problemer

Bladlus og spider mites er pest problemer som følger willow blad fikentrær innendørs. Begge skadedyr som lever på vier blad fig trær, forårsaker dem til å bli flekkete eller gul. Alvorlig infestations føre til blad curl og tidlig den høye saltholdigheten. Willow blad fikentrær er følsomme for plantevernmidler spray, men og overflødig kjemikalier skade like mye veksten av trærne som skadedyr. Bruk en mild eller utvannet plantevernmidler for å behandle skadedyr.