Wild Vine frø

January 29

Wild Vine frø

I frøene av ulike vill vinstokker er arvestoffet ansvarlig for voksende en svimlende rekke planter. Noen native vinstokker tilbyr fruiting mat kilder for mennesker og dyr, andre tiltrekke hummingbirds og sommerfugler, og mange kjøre aggressivt over landskap. Noen wild vintreet frø har veldig tøft frø strøk som naturlig knekke under Vinter kalde påkjenninger, hjelpe spiring våren.

Pasjonsblomst Vine

En art av innfødte pasjonsblomst vintreet, Passiflora incarnata eller maypop, er verten anlegget valgfrihet for gulf perlemorvinge sommerfugler som legger egg på blader og stengler. Maypop bærer frø i pods ligner grønn høne egg som modner til gul. En søt og spiselig geléaktige materiale omgir tøff-teksturert frøene. Passasje gjennom et dyr fordøyelsessystemet fjerner denne geléaktige aril og lar frøene å passere uskadd som de gi statsborgerskap i landskapet.

Hummingbird Vine

Også kalt trompet vintreet på grunn av formen på de oransje blomstene, tiltrekker Campsis radicans hummingbirds og sommerfugler i overflod. Det bærer frøene i lang, grønn, beanlike pods som modne til brun og sprekke utgivelse hundrevis av frø. En lys papery dekker hjelper vinden spre frø som pleier å spire produktivt i store områder rundt overordnede anlegget. Denne ville vine kan har en tendens mot aggressive vekst og invasiv.

Native drue vintreet

California vingårder produsere tabellen druer (eller gjeng druer), men en rekke druer er innfødt til det sørøstlige USA. Autoadaptiv til høy luftfuktighet og sørlige jord, muscadines (Vitis rotundifolia) har svært høye konsentrasjoner av resveratrol. Denne phytochemical forbindelsen er viktig i å senke kolesterol og redusere risikoen for hjertesykdommer. Selv om alle deler av muscadine druer inneholder resveratrol, har frø de høyeste konsentrasjonene. Muscadine grapeseed ekstrakt er tilgjengelig som et kosttilskudd helseprodukter.

Kudzu Vine

Med enestående vekst og vigor, er kudzu (Pueraria montana var. lobata) kjent med sitt kallenavn - "vintreet som spiste Sør." Kudzu vintreet frø er utrolig små for slik en aggressiv anlegget. I Belgfrukt familie inneholder kudzu's fuzzy flat små bønne - og ert som frø som av andre belgfrukter familiemedlemmer. Kudzus knallharde frø jakke lar frø å være levedyktig i år før spirende, dermed perpetuating veksten og spredningen av vinstokker lenge etter deres antatte utrydding.