Wild Azalea festivaler

August 12

Wild Azalea festivaler

Bright-farget hver vår blomstrer over den sørøstlige og sørlige sentrale delen av USA hver vår. Plantene er på sitt høydepunkt i mest sørstatene i mars, April og mai, men kan forlenge gjennom juni i Virginia og North Carolina. Mange av disse landene vert vill azalea festivaler som besøkende nyte herlig vill blomstrer i tillegg til andre aktiviteter som håndverket messer, bake-offs, live musikk og bil viser.

Årlige Florida Azalea Festival

En av Sør store vill azalea festivaler foregår hver våren på Steven Foster Folk kultur Center State Park i hvit Springs i Nord Florida. Tusenvis av besøkende ned på statens natur og Heritage Center i parken hvert år for å nyte rikelig fargerike azalea planter, levende musikk, kunst og håndverk rettferdig, konkurranser og andre utendørsaktiviteter. Festivaldeltakere kan kjøpe asalea og andre lokale planter å ta hjem som et minnesmerke av deres utflukt.

Georgia startet i 2009

Georgia spiller vertskap for en azalea festival i byen i morgen i Clayton County. Virkelig foregår på Reynolds naturreservatet og funksjoner musikk, lokal mat og håndverk leverandører og presentasjoner på innfødt dyrelivet og planter. Mengden inkluderer en falconry prat og demonstrasjon, fotturer gjennom bevares naturstier, og en presentasjon om slanger og andre krypdyr funnet i regionen, med muligheter for besøkende for å få opp nært og personlig med noen av krypdyr.

Asalea gjennom hele Sør

I tillegg til mat, musikk, samtaler om voksende asalea og håndverk viser, festivaler tilbyr andre underholdningsmuligheter for besøkende. Wilmington, North Carolina, sponsorer en azalea-tema kake dekorere konkurranse som en del av sin årlige festival, og en Louisiana festival vert en stor reker lunsj. Tulsa, Oklahoma tilbyr 5 og 15 kilometer moro går sammen med sin azalea festival, mens et lokalt kjent historiefortelling konkurranse er et høydepunkt på den årlige festivalen i LaGrange, Georgia

Asalea rekkevidde til Oregon

Fleste forbinder asalea med Sør; Imidlertid er en av landets eldste årlige vill azalea festivaler foregår i Oregon. Brookings, en by like nord for California-Oregon state linjen, er fylt med besøkende hver mai kommer til å nyte de vill asaleaene, lokale håndverkere og dømt art show. Lokale grupper, inkludert den quilter guild, hage klubben og lokale fiskere, vise og selge sine produkter. Aktiviteter har variert fra kvadrat danse i år fortiden til nyere bil viser.