Wave Petunias kan ha Full sol?

June 18

I 1995, ble bølge petunias introdusert til hager i Amerika. Disse hybrid petunias ble utviklet av et bryggeri i Japan. Overordnede plantene var vokst vilt sør i Brasil som en luke.

Varianter

Den lilla bølgen var den første bølgen petunia som bunndekkende. Siden da har andre varianter og farger utviklet. Lett bølge rekke hybrid petunias haugen opp til 12 inches og spredt 3 fot. Flodbølge petunias vokse opp til 3 fot høye og dobbel bølge petunias har doble blomster som ser ut til å ligne en carnation.

Omsorg

Wave petunias kan overleve i tørre og varme forhold. Hybrid vil bo i blomst før den første frosten, men må dyrkes i full sol i minst seks timer per dag. Sterk vind synes ikke å bry bølge petunias og jord må ha god drenering som i hybrider gjør ikke våt grunnforhold.

Planting

I motsetning til andre petunias, bør bølge petunias plantes på et annet sted hvert år. Roterende mellom to tomter er ideell for å fremme vekst. Hybrid petunias er tunge matere jord trenger minst ett år å forynge før planting neste generasjon av bølge petunias. Wave petunias dyrkes i containere trenger nye jord våren hvert år.