Washington State anlegget identifikasjon

April 19

Washington State anlegget identifikasjon

Anlegget identifikasjon i staten Washington gir natur-entusiast med en spennende, men skremmende, oppgave. Ifølge Washington State Department of Fish og Wildlife, Washingtons variert topografi, eksponering for Stillehavet strømmer og værmønstre gjør det en av de mest biologisk variert statene i landet. Staten har imidlertid gitt dens beboere og besøkende med mye ressurser for å verdsette mer fullstendig disse underverkene by av natur.

Økosystemer

Reiser fra vest til øst, vil du passere gjennom tempererte regnskogen i OL-halvøya, maritime kysten i Seattle-området, fjellet klimaet i Cascade mountains, over 100 miles av busk-steppe vegetasjon i central region, innfødt prærien i sørøst, og til slutt ponderosa økosystemet, eller tørr skog, i øst Washingtons foten av Rocky Mountains. Hver av disse økosystemene har svært ulike arter av lokale planter.

Fortolkende turer

En måte å nyte utendørs mens læring anlegget identifikasjon er å besøke noen av de mange statlige parker og dyreliv områdene. Mange av disse tilbyr turer der bestemte planter og trær er merket, identifisert og beskrevet. I tillegg har hver stat park webside en liste av arter av vegetasjon kan du forvente å se der.

ID-nøkler

Burke Museum of Natural History og kultur av University of Washington tilbyr en online anlegget identifikasjon for å hjelpe deg identifisere en ukjent plante. Når du angir informasjon om anlegget habitat, vekst vane, blad arrangement og type, blomst farge og timing, vil det gi deg en liste over mulige arter som passer de egenskapene. Bilder av resultatene hjelpe deg bekrefte svaret. Det er en egen nøkkel for vinteren trær og busker.

Lokale planter

Hvis du planlegger å gjøre noen landskapsarbeid, kan plante arter som er innfødt til økosystemet i Washington gi bedre resultater. For eksempel rhododendron vokser vilt og er produktive i fuktig, maritimt klima i vestlige Washington. I kaldere og tørrere klima på østsiden av staten, de vanligvis trives ikke og, i noen tilfeller kan overleve ikke. Washington State University forlengelsen innfødt plante nettstedet forklarer hvordan du velger riktig anlegget til rett sted, hvordan du forplante og hvor å kjøpe dem.

Ikke-innfødte planter

Du kan også identifisere hvilke planter er ikke problemet planter eller skadelige ugress, som bør kontrolleres. Washington State helsefarlige Luke kontroll styret er senteret for 48 lokale styrene som serverer fylker og distrikter i staten. Staten styrets online Luke identifisering siden krever bare anlegget habitat og blomst farge å gi deg svarene du trenger. Lokale styrene kan hjelpe deg med trygg kontrolltiltak.