Wall Fountain ideer

April 14

Wall Fountain ideer

Hvis du allerede har en vegg som du kan kjøre vann, legge en vegg fontene til ditt interiør eller eksteriør innredning. Tilgjengelig i en rekke størrelser, stiler og materialer, veggen fontener kan fylle den samme tomme veggplass som et bilde eller et maleri.

Går Natural

Hvis du foretrekker å bruke grønne produkter, eller du har en jord-tonet fargetema, går naturlig med veggen fontene. Velg en naturlig byggemateriale, som murstein, skifer fliser, for en utendørs veggen fontene, eller prøve en skifer eller naturlige metaller som kobber, for en innendørs fontene. For en kreativ ta på en naturlig utseende, opprette en innendørs foss av stein eller bruk småstein for ryggen din hengende veggen fontenen.

Holde den klassiske

Hvis moderne vegg fontenen ikke er din stil, trekke din dekor fra sidene av historien. Grecian - og Roman-inspirerte fontener, med løver eller engler, kan kjøpes for å henge i spacet innendørs eller utendørs. Men hvis du velger klassisk, være klar over at du må bygge eller legge til bassenget eller bolle for vann til land, som noen av disse ikke kan allerede har dette alternativet.

Legg noen kunst

Veggen fontener kan tjene som mer enn bare fontener disse dager. Installere en vegg fontene som dobler som kunst. Art veggen fontener har fontenen ryggen som ser ut som fotografier og malerier. Du kan også kjøpe fontener med berømte impresjonistiske verk. Trenger en interessant corporate signere? Har bedriftens navn eller logo satt på baksiden av en vegg fontene å henge over resepsjonists skrivebord.