Voksende Saffron blomster i South Carolina USA

July 19

Voksende Saffron blomster i South Carolina USA

Safran, også kjent som Crocus sativus, growns fra en pære og produserer store, fargerike, trompet-formet blomster i høst måneder, vanligvis senere i år enn de fleste planter. Saffron pollenbærere er høstet og brukt som krydder i mange mat retter. De to viktigste komponentene er voksende Safran er tørr jord og kalde vintre. Derfor krever vokser saffron i South Carolina planting blomsterløk i containere som kan flyttes innendørs i fuktig vær og inn i en chiller under milde vintre.

Instruksjoner

•Purchase crocus sativus pærer fra en hage senter eller en online anlegget leverandør. Hvis kjøper dem i en hage, vente til slutten av sommeren eller tidlig i høst, som er når de blir tilgjengelig i butikkene.

•Fyll en bøtte med 1 del potting jord og 1 del sand. Blande to ingrediensene sammen til kombinert, bruke en sparkel. Fylle en rektangulær anlegget beholder 3/4 full med jord blanding.

•Dig et hull som er omtrent 2 til 3 inches dypt i jorden og plass en saffron pære i hullet med den spisse enden vendt opp. Fylle hullet med jord til pære er helt dekket. Plante mer saffron pærer på samme dybde, men plassen dem 2 til 3 inches hverandre.

•Plasser beholderen anlegget i et utendørs sted som mottar minst tre til fire timer med sol per dag. Velg et sted som er delvis dekket så regn ikke faller på planter.

•Et pærene annenhver dag like før toppen 1 tomme jord er fuktig. På grunn av høy luftfuktighet i South Carolina må du kanskje vann sjeldnere. Vent til jord føles helt tørt før du legger vann.

•Når bladene av saffron anlegget begynner å dø tilbake rundt mars eller April, stopper vanning anlegget helt og flytte beholderen til en innendørs plassering for resten av sommeren. Dette er å unngå pære også bli våt i regnfull South Carolina somre.

• Vent til du ser nye grønne spirer dukke opp fra jorden i høst måneder og flytte beholderen tilbake utendørs. Starte vanning anlegget igjen hver annen dag til duk.