Voksende Pleiospilos Nelii Royal Flush

February 6

"Royal Flush" split rock (Pleiospilos nelii "Royal Flush") er en odde-ser litt saftige plante som vokser til 2 inches bred og høye uten stammer. Plumpe, rosa, avrundet bladene ser ut som en liten stein som er rent delt i to. Våren, 3-tommen bred, mørk rosa laks, daisylike blomster dukke opp fra mellom de to bladene. Uvanlig anlegget er overraskende lett å vokse.

Soling

"Royal Flush" split rock er en sørafrikansk innfødt som kan vokse utendørs i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9b gjennom 10b. Plante den i fast-drenering sand eller grus jord. Den vokser i lys nyanse under trær, delvis skygge eller full sol. Under USDA sonen 9b, kan du vokse det som en houseplant selv om det kan være plassert utendørs om sommeren. Sette det rett ved siden av eller foran en øst-, vest- eller sørvendte.

Vann

"Royal Flush" split rock bør være vannet hver to til tre uker våren og sommeren. La jorden rundt en split rock i hagen bli helt tørt så gir den 2 til 3 gallons av vann. Hell vannet over jorden for en container-vokst split rock til det drenerer fra bunnen. Øke frekvensen til en gang per uke i løpet av sensommeren og tidlig høst. Fra midfall gjennom vinteren, vann det bare én gang hver fire til seks uker. Det vil råtne hvis det Vannes altfor ofte i vinter. Du trenger ikke å befrukte dette anlegget.

Re-potting

En container-vokst "Royal Flush" skal re-Potted tidlig på våren når den er pot-bundet. Anlegget vil har multiplisert og "steinene" vil fylle potten. Røttene fyller beholderen når anlegget er pott-grense og kan vokse fra avløpsrenne hullene i bunnen. Nytt potten det i en beholder som er 5 inches dyp eller dypere å imøtekomme sine lange taproot. Nye beholderen bør være mer enn 1 tomme større. Bruke en potting blanding som er 1 del sphagnum torv moss, 1 del potting jord og 2 deler vasket kurs sand. Legg til en håndfull småstein blandingen for å forbedre drenering.

Forplantning

Ny "Royal Flush" split steiner kan overføres ved å bare dele dem. Ikke dele dem for ofte, skjønt. De blomstrer bedre når de er overfylt. Dividere seg tidlig på våren. Grave hageplanter opp med en spade. Skyv spade til jord løfter anlegget for å unngå skade på taproot. Løft container-vokst delt steinene ved å plassere beholderen på siden og forsiktig skyve plante- og jord ut. Arbeide klumper fra hverandre forsiktig for hånd, det er en sunn rotsystem for hver klynge. Plante dem i mindre beholdere eller andre steder i hagen.