Voksende informasjon for Mandarin appelsiner

May 15

Voksende informasjon for Mandarin appelsiner

Mandarin appelsiner gir en søt, ikke fetende snack med en lys attraktiv farge. Det er skallet og lagrer også. Du kan kjøpe mandariner i delen ferske produkter i butikk eller kjøpe hermetisk produktene. Seedless klementiner er et populært vanlige utvalg.

Miljø

Mandarin orange trær foretrekker et område som har full sol til delvis skygge. De kan tåle tørke forhold, men kan ikke produsere god frukt under tørke med mindre de er vannet. De trenger ca 45 inches av regn i året etter Floridata.com. Salt vann er ikke bra for mandarin eller typer sitrus treet som for mye salt kan skade bladene. Sunkist.com også påpeker at for lite salt kan forårsake dårlig vekst og mindre eller færre frukt.

Temperatur

Noen varianter som Satsuma og Changsha kan overleve temperaturer som dyppe så lite som 15 grader Fahrenheit. En plutselige fryse er mer sannsynlig å drepe en ung treet enn en langsom nedgang i temperaturen over en sesong. De fleste mandarin varianter gjøre det bra i USDA soner 8B gjennom 11.

Grunnforhold

Mandarin orange trær vil vokse i mange typer jord inkludert sandstrender og leire jord. Sandy jord krever hyppigere vanning og befruktning og leire jord skal bli løsnet opp med gjødsel eller kompost som også legger næringsstoffer.

Pollinering

De fleste sitrus tre varianter må insekter for pollinering. Clementine Mandarin må være krysset pollinated med en annen type sitrus tre å produsere frukt etter Sunkist.com. Hvis du skal plante et tre Mandarin, velge andre varianter å plante i nærheten for best resultat.