Vinyl vs aluminium regnrenner

March 19

Vinyl vs aluminium regnrenner

Takrenner i Aluminum har lenge vært de mest populære rennesteinen systemene for hjemmebruk. Takrenner for å rute regn og snø avrenning hjemmefra for å holde basements og kravlesøket spaces tørr, samt beskytte fasader og skjerme windows. Vinyl takrenner vokser i popularitet som et rimelig, gjør det selv-alternativ til aluminium.

Kostnader

Vinyl er det minst kostbare rennesteinen materialet. Det er også det enkleste for et hus å installere, som legger til kostnadsbesparelsene. På den annen side, har en relativt korte levetid, så må byttes oftere enn takrenner i aluminum.

Kostnaden for takrenner i aluminum varierer avhengig av tykkelsen av metall og typen belegg påføres. Akryl, polyester og bakt emalje belegg brukes. Aluminium kan kjøpes i deler eller installert profesjonelt benytter en sømløs stil.

Holdbarhet

Vinyl er relativt lett og kan bøye under kraftig regn og snø. Den utvides og kontrakter mye i varmt og kaldt vær, og det har også en tendens til å sprekke etter et par års eksponering for temperaturer. Et pluss for vinyl takrenner er at de ikke rust.

Takrenner i Aluminum også rust ikke, men de er utsatt for å bli bulkete. Det er mulig å hamre ut bulker og dings, men rennesteinen vil sjelden ser ut som nye igjen.

Flerdelte vs sømløs takrenner

Vinyl takrenner selges i 10-fots lengder å gjøre det enkelt for huseiere å installere. Synlige kontakter er hver søm. Sømmene er mest sårbare steder for lekkasje. Takrenner i Aluminum kan også komme i inndelinger som kan kuttes til ønsket lengde med en baufil.

Fordi sømmene i alle takrenner tendens til å lekke til slutt, brukes ofte sømløs aluminium takrenner. De er profesjonelt laget på stedet ved hjelp av en bærbar maskin. Sømløs takrenner har ledd bare i hjørnene og på nedløpsrør, så de ikke lekker. Vinyl takrenner er ikke tilgjengelige i en sømløs stil.

Figurer

Vinyl takrenner har sømmer hver 10 fot eller så, og synlige kontakter er på hver søm. Ifølge gamle huset Web, vinyl takrenner kommer i tradisjonelle K-formet og half-runde stiler, samt en mer moderne U-form.

Takrenner i Aluminum kommer i tradisjonelle K-figur, endres K-figur og half-runde former.

Farger

Aluminium takrenner kommer i minst 25 forskjellige farger og nyanser, og de kan males.

Vinyl takrenner er tilgjengelig i brun og hvit. Andre fargevalg finnes, men kan kreve spesielle bestillinger og ekstra kostnad. Fargene ofte gul eller visne som vinyl aldre.