Vinyl flis gulvpleie

December 27

Vinyl flis gulvpleie

Vinyl fliser tilbyr enklere installasjon enn tradisjonelle vinyl sheeting. De tilbyr også fordelen av rask erstatning-hvis en enkelt flis er ødelagt, kan det tas og erstattet. Likevel, for å unngå nødvendigheten av erstatning, noen tips for grunnleggende behandling bør følges for å holde gulvene i god form.

Rengjøring

Vinyl gulv bør feies på regelmessig basis og en fuktig mopp å holde hverdagens skitt og støv til et minimum. Tillater væske å sitte i lengre tid øker sannsynligheten for flekker, slik søl tørkes så snart som mulig. Trekke opp beater bar på vakuum når du går over vinyl; Visp barer inneholde tykk bust som kan se noen riper når den brukes på vinyl.

Produkter

Bruk av rengjøringsmidler-produkter som er i en krystallisert form eller ment å skrubbe flekker på tøff overflater som stål-vil skade vinyl og bør unngås. I stedet varmt vann og lys vaskemiddel nok. Noen produsenter kan også gi rengjøringsprodukter designet for deres spesifikke vinyl. Rengjøring verktøy må også velges forsiktig. slipende kluter eller scrub pads kan skade vinyl fliser. En ren, myk klut er å foretrekke.

Bevegelige møbler

Flytte møbler eller store apparater, over en vinyl tile gulvet er tilbøyelige til å forårsake riper eller riper på overflaten av gulvet. I stedet for å dra et stort stykke over gulvet, et stykke kryssfiner kan settes ned og apparatet gikk sakte over den. Ideelt sett vil møbler og apparater bli plukket opp og sette ned forsiktig når det er mulig. Følte pads på bunnen av møbler Ben vil beskytte gulvet mot innrykk.

Gjenoppretter glans

Over tid, er opprinnelige glans bundet å visne på vinyl flisgulv. De fleste produsenter vil levere en klarlakk som vil gjenopprette semi glans eller satin finish når fant på gulvet. Utførelser er vanligvis raske til å tørke og vil være mest effektive hvis brukt på en grundig rengjort gulv.