Vinyl bassenget lekkasje deteksjon

February 14

Over bakken bassengene er bygget med en intern vinyl svømmebasseng liner. Noen i bakken bassengene benytte vinyl liners samt, men ikke så vanlig. Lekkasjer i ditt basseng liner kan føre til at du mister vann og kan skade bassenget hvis venstre ubehandlet lengre. Spotting en tåre, kan hull eller lekkasje i duken være vanskelig.

Filtrere lekkasje

Før antar bassenget har liner en lekkasje, sjekk filter, som kan være en medvirkende faktor til vann tap. Filteret slått på, undersøker slangene for sprekker og rennende vann. Se at slangeklemmer strammes. Dette er utformet for å stramme slangen passende for å hindre lekkasjer. Se etter fuktige flekker rundt området av filteret når ingen er i bassenget vannsprut. Muligens filterets PVC fittings lekker. Når du utelukke filter lekkasje problemer, kan du gå videre til å undersøke bassenget duken.

Bøtte Test

Den bøtte, eller fordampning testen, er en av de vanligste måtene å avgjøre hvis bassenget duken lekker. Bassenget naturlig mister vann fordampning; hvor mye avhenger av miljøet rundt deg. Fyll opp en bøtte med vann, og bruk en vanntett markør for å merke vannstanden i bøtte. Gjør det samme i bassenget med markøren. Plasser bøtte i nærheten av bassenget, og vente 24 til 48 timer. Hvis same nivå redusert mer enn bøtte fra fordampning, er det en lekkasje i duken.

Finn lekkasjen

Finne en lekkasje kan være vanskelig om ikke umulig til tider. Gamle svømmebasseng liners er kjent forverret seg til punktet der flere små pin-størrelse hull er opprettet som er umulig å oppdage med det blotte øye. Se etter sinkholes nederst svømmebasseng der vannet kan få og vask bort sand under duken, som kan være et område som er revet eller lekker. Utfør en visuell kontroll samt av bunnen sideveggen og basseng. Du må sette på et par briller oppdager hullet i fôr. En siste metoden for å oppdage lekkasjer er å gå rundt omkretsen av bassenget og se etter dempet områder der bakken er blitt mettet fra en lekkasje. Hvis dette er tilfelle, bør lekkasjen finner sted i den nærheten.

Oppdateringer

Hvis du finner kilden til vinyl bassenget liner lekkasjen, er midlertidige løsninger tilgjengelige. Vinyl bassenget patcher selges på mest bassenget supply forhandlere og kan brukes under vann. Disse oppdateringene er midlertidige løsninger som kan brukes for å holde av reparasjoner eller bassenget liner erstatning for et par måneder. De bør ikke behandles som permanente løsninger. Riper på sideveggen er mer sannsynlig å ha nytte av en oppdatering fordi bassenget brukere ikke tråkke på lappen, som kan løsne den.