Vinter sikkerhet hjemme

August 11

Vinter sikkerhet hjemme

Det er mange sikkerhet tiltak familier og enkeltpersoner må ta i lang, kald vinter månedene. Folk må sørge for de har nok mat og deres nødvendig resepter før dårlig snøstorm. Det er også visse elementer, for eksempel elektriske enheter eller apparater, som må kontrolleres også.

Betydning

Folk bruker deres peiser oftere i vinter. Hvis de ikke er skikkelig rengjort eller røykrøret er blokkert, røyk kan overlappes i huset og forårsake luftveisproblemer. Videre bør folk bruke bare ubehandlet tre som partikler kan fly av tre som er behandlet med visse antennelige stoffer og satt et tak eller trær i brann.

Identifikasjon

På grunn av den ekstra bruken av brann i vintermånedene, bør en passe for alle brannalarm i huset arbeider. Det er også lurt å bruke karbonmonoksid alarmer nær rom i hver etasje, ifølge amerikanske Consumer Product Safety Commission.

Funksjonen

Det er også viktig for å kontrollere varmeovner arbeider riktig og at ekstra tepper og lommelykter holdes på side ved strømbrudd. Familier bør vurdere å bruke parafin eller plass ovner som en sikkerhetskopi. Men må voksne holde barn og kjæledyr fra dem.

Forebygging/løsning

Voksne bør sørge for sine barn ha varme sokker, ullundertøy, hansker og varm hatter når de spiller i gården. Voksne bør også kle varmt og dekker alle synlige når de måke oppkjørselen sin. Videre bør en person tempo selv når måking som det kan legge mye stress på ryggen og hjertet.

Betraktninger

Enkeltpersoner bør vurdere isolerende deres loft og vegger før blustery vintersesongen. De bør også installere storm windows eller la plast rundt Vinduer å holde varmen inne.