Vinter lagring av Potted busker

October 28

Vinter lagring av Potted busker

Potted busker kan utvide hagen din opp trappen og verandaer og dekk, danner et frodig bakteppe for potted ettårige. Dessverre kan vinterens chill drepe dem. Mange busker vokse i beholdere med riktig pleie, men sine røtter er over bakken og utsatt for elementene. Flytte busker til oppvarmet innendørs områder kan endre deres naturlig vekst syklus, men andre tiltak kan hjelpe dem hvile trygt til våren.

Innendørs

Gi mindre busker høyest mulig beskyttelse vinteren ved å lagre dem i en ly. Et skur, garasje, kjeller eller et Uoppvarmet rom i huset som opphold mellom 30 og 40 grader Fahrenheit er steder som beskytte busker fra delene mens de kan settes i dvalemodus naturlig. Kontroller din busker for insekter før bringe dem hjemme og bruke et insektmiddel om nødvendig. Bringe busker i ly, sette dem på avis eller en dråpe klut og vann dem en gang i måneden. Det er ikke nødvendig gjødsling til våren tilbake. Hjelpe din busker gradvis justere utendørs våren ved å sette dem i løpet av dagen og bringe dem natten før siste faren for frost har gått.

Over bakken utendørs

Hvis din busker er for stor til å flytte, isolere beholdere for å beskytte delikate røttene. Pakk tykt ark med boble emballasje rundt beholdere og sikre den med værbestandig tape. Pakk toppen av busker med burlap og fest den med hyssing. Etter de siste hard frost, fjerne isolasjon og burlap.

Halvparten begravet utendørs

Hvis du ikke gir ly for din busker, kan du beskytte dem mot minusgrader utendørs. Grave et hull i verksted eller hagen for hver busk flere inches større enn beholderen. Linje sidene og bunnen av hullet med høy og sette potten inni. Dekke potting jord med mer høy eller mulch og vann busk månedlig unntatt under alvorlige forhold. Pakk toppen av busker med burlap og sikre den rundt foten av busk med hyssing. Etter de siste frost, fjerne Potter, pakke burlap og fylle hullene med skitt.

Fullstendig begravd utendørs

Hvis din vintertemperaturer er ekstreme, begrave din busker helt i hagen din og grave dem opp våren. Grave et hull for hver busk som er større enn høyden og dypere enn bredden. Vann busker, pakk dem i burlap og forsiktig legge dem på deres sider i hullene. Dekk busker med jord og høy til vinteren har passert.