Vinter furutrær

July 29

Vinter furutrær

Mange arter av furutrær trives i det kaldt, legge til en touch av grønt som kan lyse opp et hvitt landskap. Ulike typer pines deler mange egenskaper, men de har også unike egenskaper. Vite hva du skal se etter kan hjelpe deg skille arter fra hverandre.

Østerrikske furu

Østerrikske furu er ofte funnet i byer, plantet det for å legge til områder som mangler planteliv. Dette treet ofte vokser ikke naturlig og er vanligvis dyrket for dette formålet. Vitenskapelig navn er Pinus nigra og er del av vitenskapelige familien Furufamilien. De har grønne nåler som det beholder vinteren gi den sin grønne farge. Dette treet ligner mest red pine, med en lignende bark, om red pine's bark er mer rød farge. Også bryte den østerrikske barnåler ikke vanligvis ren når klikket.

Jack furu

Jack furu er oftest funnet i de nordlige delene av Nord-Amerika. Har eviggrønne pinner som er ca en halv tomme lang. Den tilhører den vitenskapelige familien Furufamilien vitenskapelige navnet er Pinus banksiana. Jack furu vokser små kjegler og har en eksentrisk bark, med en gulaktig farge til sin pinne som skiller den fra andre pines. Noen ganger, Jack furu barken vises rødlig, forårsaker det å ligne den red pine, men Jacks nåler er mye kortere enn røde, gjør det enkelt å fortelle hverandre.

Furu

Furu er en av de vanligste typene av furutrær. Den tilhører den vitenskapelige familien Furufamilien vitenskapelige navnet er furu. Noen ganger kjent som Scotch Pine, har dette treet eviggrønne pinne som beholder i vinter. Nålene har en blåaktig farge til dem, og medlemmer av denne arten er solgt som juletrær på grunn av fargelegging. Dens nålene er middels størrelse, og det vokser små kongler som beholder vinteren. Barken er rødbrun øverst i stammen og en mørkere brune ved foten. Toppen av dette treet er preget av en ujevn, skjev utseende.

Red Pine

Red pine er lett gjenkjennelig for sin lenge pinner, lengst pinnene på alle arter av furutrær. Det vitenskapelige navnet er Pinus resinosa og den tilhører den vitenskapelige familien Furufamilien, og det er kjent som Norge furu. Dette treet ligner på utseendet til Østerrikes furu, men har lengre nåler, som beholder vinteren. Nålene har en gulaktig undertone og barken er rødlig med mange spor. Også bryte de røde barnåler ren når klikket i midten.

White pine

Hvit furu er unik for dens pine pakker, som kommer i pakker på fem i motsetning til mange tresorter som har to furu bunter. Den tilhører den vitenskapelige familien Furufamilien vitenskapelige navnet er Pinus strobus. Når hvit furu er ung, er barken veldig glatt, men det blir grovere som det aldre. Barken er en mørk, brun farge nålene er lang og tynn. Disse typer furutrær vokser ofte høyere enn andre arter av furutrær, noe som gjør det lettere å gjenkjenne. Nålene også gi grener en luftig, fanlike utseende unike til denne arten.