Vinter blomstrende busker

September 26

Vinter-blomstrende busker er brukt i landskapet for å legge til en skvett farge til en ellers kjedelig hage. Det finnes en rekke busker som starter å blomstre fra sent høsten og godt inn i våren. Ifølge Oregon State University forlengelsen, blomstene på vinter-blomstrende busker tendens til å være lenger varig og ofte duftende. Vinter-blomstrende busker må hagen farge før det er tid for våren stauder, ettårige planter og busker til å blomstre.

Sweetbox

Sweetbox (Sarcococca hookeriana var. humilis) er en evergreen busk som blomstrer med klynger av duftende hvite blomster fra januar til tidlig på våren. Busk er liten i størrelse, økende til en eldre høyde på 1 til 2 fot, og har en treg til middels vekst. Sweetbox har blanke, mørkegrønne grønt løv og gir ¼-tommers runde svarte frukter. Busk har en løs vekst vane og vokser best i områder i delvis skygge til skygge. Plante i organisk endret, godt drenert, sur jord. Sweetbox er vanligvis i gruppen planting og som en filler plante, og sprer med underjordiske stammer.

Witch Hazel

Witch hazel (Hamamelis) er en vinter-blomstrende busk som blomstrer med duftende, unike ser blomster. Spidery blomster vises på de løvfellende busker ut tidlig på vinteren når resten av busk mistet mesteparten av bladene. Witch hazel busker kan vokse til over 20 fot i høyden, men kan holdes til en mindre størrelse med vanlig beskjæring og forme. Witch hazel har store blader og brukes ofte som bakgrunn plante i grenser. Busk vokser i full sol eller delvis skygge, i fuktig jord også endret organisk materiale.

Blomstrende Quince

Blomstrende quince (Chaenomeles speciosa) er en stor busk og omtales også som Japonica. Den løvskog, runde toppet busk kan vokse opp til 6 fot høy og begynner å blomstre med enkelt, rosa-oransje blomster i slutten av vinteren. Nye varianter av busk har også doble blomster i skyggen av rød, hvit og rosa. Busk produserer hard, pære-lignende frukt våren. Frukten har en besk smak og er ofte brukt for å lage gelé. Blomstrende quince er en hardfør busk som vokser lett med minimal forsiktighet i solrike områder.