Vintage tregulv

February 19

Enten du snakker om 250 år gamle eik gulv renovert fra et gammelt fjøs eller en opprinnelige sedertre innlagt fra 1900, vintage tregulv er en spesiell vare. Når riktig ivaretatt, kan de varer i generasjoner. Jevnlig vedlikehold er et krav hvis du vil beholde tre i topp stand, i stand til withstanding gående i årene som kommer.

Rengjøring

Mens en dempet klut hjelper rydde opp utilsiktet trafikk og utslipp som et dyr potty ulykke eller tilfeldig støvelen ut av gjørme, som regel du burde aldri tillate vann for å komme i kontakt med tre. Tre fordreier i nærvær av fuktighet, og utvider og vendinger når det er vått. I stedet bør de generelle rengjøring gjøres med et vakuum eller ved feiende. Mikrofiber bør ikke brukes på vintage etasjer fordi de ofte ta Splinter og rive dem fra overflaten av gulvet. Hvis du må rengjøre en væske eller gjørme flekker, bruk en fuktig klut og ikke tillater vannet å suge i tre. Lime voks er også tilgjengelig for rengjøring.

Tetting

Vanlig forsegling holder fukt og væske fra å trenge gjennom tre. Har du tre valg for flekker: naturlige oljer, gjennomtrengende selfangere og overflate selfangere. Naturlige oljer, som linfrø, inneholder ingen tilsetningsstoffer og må brukes jevnlig for å holde overflaten av tre dekket. Gjennomtrengende selfangere må noen ganger bare brukes en gang i året, mens overflaten selfangere noen ganger krever dekning hver månedene. Gjennomtrengende selfangere bånd i fiber av skogen for å holde væsker. Overflaten selfangere opprette en herdet lag på toppen av treet som fungerer som en buffer mot foten trafikk og væsker. Voks er også tilgjengelig for konserveringsmidler-free overflaten strøk.

Ta opp

Over tid, fargen på tre flekken toner, og fargen i skogen selv. Hvis du vil restain gulvet, må du først rense den av alt avfall bruker et vakuum og så restain det med den valgte fargen. Hvis det er et lag med sealer på tre, fjernes dette laget først via sliping med en fin-korn papir å unngå å skade treet nedenfor, hvoretter en støvsuging fjerner rusk. Når sealer er pusset av, restain gulvet for å bringe det tilbake til sin opprinnelige glans og deretter forsegle gulvet.

Tepper

Når det gjelder å sette tepper på et vintage tregulv, sikre at teppet ikke fange fuktighet under, dermed bøying tre og misfarge det. Bruk ikke noen teppet som har en klissete eller tacky støtte, som plast i skader tre. Bruk i stedet en nonsolvent gitter eller myke gummi bakside eller en ubehandlet naturfiber støtte som enkelt puster og dermed fordamper fuktigheten. For best resultat, skal teppet flyttes hver månedene å sikre at gulvet har tid til å puste ordentlig.