Vinstokker som tiltrekker fugler

April 1

Vinstokker som tiltrekker fugler

Når du tenker på måter å tiltrekke fugler, dine tanker kan lene mot trær og fuglekasser fuglebrett, men vinstokker er like viktig i tiltrekke fugler fordi de gir mat, ly og hekkende flekker. Generelt er vinstokker som er innfødt til lokasjonen blant beste fordi fuglene brukes til å bruke sine opprinnelige ressurser. Du er også bedre hvis du plante en rekke vinrankene i stedet for å begrense deg til en art.

Eføy

Som en evergreen tilbyr engelsk eføy (eføy) hele året beskyttelse for fugler og dekning for bakken-hekkende fugler som towhees. Det er svært hardfør i USDA sonene 4 til 9, og bør plantes i delvis til full skygge. Boston eføy (Parthenocissus tricuspidata) er en deciduous som vil vokse i solen samt skyggen, og den gir en ubetydelig blåaktig-svarte bær som fugler elsker å spise. Og hvis du ønsker å holde dine naboer fra din fuglene, Wendy Patmos Universitetet i New Hampshire samarbeidende utvidelsen anbefaler gift ivy (Toxicodendron radicans), som er en utmerket kilde til mat for fugler i høst og vinter.

Wild drue

Du kan knytte druerankene til California og Frankrike, men noen varianter av ville druer (for eksempel Vitis spp.) vil vokse USDA sone 2. Elvebredden drue (V. riparia) er en slik vinranke som gir fugler mat i sen sommer, høst og vinter og dekket i sommer. Det kan dyrkes i sun eller dyp skyggen. Muscadine (V. rotundifolia), fox (V. labrusca) og frost graped (V. vulpina) er andre gode valg for fugler, men ikke så kaldt-hardføre. Druerankene også gi reiret steder, hekke materiale og dekker en rekke fugler. Arten kjent festes til druerankene inkluderer bluebirds, cardinals, robins, vireos, warblers, orioles, trost, thrashers og vill fuglevilt.

Blomstrende Vines

Nesten alle vinranke som produserer fargerike, trompet-formet blomster er sannsynlig å tiltrekke kolibrier. Blant hummingbird er favoritter korall bean (Erythrina herbacea), morgensol (Ipomoea spp.), kaprifolium (Lonicera spp.) og trompet creeper. Korall bean og morgensol er årlige vinstokker som foretrekker solfylte steder. Kaprifolium vil vokse i sun eller delvis solen i en rekke USDA soner avhengig av arten. Trompet creeper (Campsis radicans) blir i solen delvis skygge i USDA sonene 4 til 9.

Nonflowering Vines

Virginia creeper (Parthenocissus quinquefolia) er en deciduous vinranke som produserer en frukt høsten som gjenstår på vintreet lenge etter bladene er borte. Det er en viktig matkilde for en rekke fugler inkludert bluebirds, trost, catbirds, cardinals, flycatchers, vireos, warblers, pileated hakkespett og andre. Den vokser i solen å delvis skygge i USDA soner 6 til 9. Det amerikanske bittersweet (Celastrus scandens) er en annen innfødt plante som gir en god matkilde for sangfugler og vill fuglevilt i høst og vinter. Den vokser i sun eller delvis skygge i sonene 4 til 8.