Vinduet vann flekk flytting

December 19

Vinduet vann flekk flytting

Rengjøring Vinduer er en av de enkleste oppgavene i hjemmet ditt, fordi glass er ikke-porøse og de fleste flekker sitte på overflaten av glasset venter på å bli tørkes av. Vannflekker, men gjør det nødvendig å feilfri Vinduer ofte. Vannflekker kan utvikle etter yr eller hvis din sprinkleranlegg peker mot ditt hjem. Hindre vannflekker ved å holde oversikt over slanger og sprinklere og stoppe barn fra tukling med dem.

Polering av

Hvis vannflekker er ny, og hvis de ikke bære mye av smuss, kan du bruke en ren klut til å tørke dem av. Bruke en mikrofiber klut i stedet for papir håndklær kluten ikke vil kaste papirark i vinduet. Forsiktig gni klut i en sirkulær bevegelse over vinduet til vannflekker er borte. Bruke lett trykk om nødvendig.

Rengjøring med vann

Hvis polering prosessen ikke fungerer, våt en ren klut med klart vann, og gni den over hele overflaten av vinduet. Umiddelbart buff vinduet ren med en ren mikrofiberklut. Arbeid til vinduet er tørr og ikke har noen vannflekker eller biffer.

Rengjøring med løsninger

Hvis vannflekker gjennomført skitt og rusk med dem, må du bruke en grundigere metoden for å fjerne vannflekker. Spray hele vinduet med rensemiddel. La rengjøringsmiddel sitte i minst ett minutt før polering den av med en ren, mikrofiberklut. Bruk et annet tørt område av duken som det blir våt og skitne. Arbeid til vinduet er helt tørr og striper.

Hjemmelaget rengjøringsmiddel

Gjør din egen rensemiddel å spare penger og holde oversikt over hvilke kjemikalier du bruker. Bland 1/2 kopp ammoniakk med samme mengde hvit eddik, to SS maismel og 3/4 gallon vann. Bland til cornstarch oppløsning helt. Spray løsningen over Vinduer å fjerne vannflekker.