Vinduet Trim stiler

June 23

Vinduet Trim stiler

Vinduet trim rammer øynene til ditt hjem. Som med de fleste trim, tjener vinduet trim to grunnleggende formål. Første hensikten er å dekke stygge hull og forsegle vinduet gir en værbestandig installasjon. Andre er estetisk, å kompliment stil, først vinduet selv og også huset.

Moderne

Moderne vinduer er vanligvis åpent glass beregnet på utleie i de mest lys. Taking full nytte av visningen. De trend mot futuristisk og industrielle i deres utseende.

Metal trim er vanlig, spesielt på utvendig trim. Det er vanligvis tynn og lite påtrengende. Både inne og ute er moderne vinduet trim vanligvis av bildet rammen variasjon med samme trim på alle fire sidene av vinduet.

Interiør vinduer i moderne design har ofte lite trim. Gips eller gips går rett til vinduskarmen og minimum trim brukes å tette gapet.

Tre trim i moderne design er også minimalistisk i sin tilnærming. Lister vil vanligvis har dempet detaljene og fargen er blandet for å eliminere fet korn presenterer en monotone linje rundt vinduene.

Moderne

Moderne inkluderer de fleste stiler bygges i dag. Windows har en tendens til å etterligne eldre stiler, mens bro til moderne ved å utnytte moderne materialer og konstruksjon.

Tre brukes i noen eksklusive moderne vinduer. De er vanligvis svært tradisjonelle i utseendet. Trim kan være mitered i de øverste hjørnene med en horisontal base molding under en terskel.

Metall og vinyl er standard i moderne vinduer. De fleste detaljer, for eksempel delt ruter, foreslås praktisk. Et helt ark med glass under en trim metallramme gir effekten av delte rutene.

Eksteriør og interiør trim vil vanligvis etterligne tradisjonelle stilen konstruksjonen er basert på, med færre detaljer. Moderne arkitektur er utformet for å appellere til et bredest mulig publikum. Trim er vanligvis enkel og det samme fra vinduet til vinduet.

Vintage

Vintage-stil kategorien inkluderer alle eldre boliger og hus bygget i reproduksjon stil. Disse hjemmene tendens til å ha flere detaljer i windows, og tre eller tre titt rammer og trim er vanlig.

Vintage windows varierer mye. Viktoriansk og amerikansk håndverker er vanligvis bygget i styret og batten stil med vertikale side trim avkortet av av en horisontal base og hodet. Crown mold legges til som en capitol avsluttet toppen. Dette inkluderer hytter og gård husene samt.

Bildet rammen stil listverk er vanlig i jugendstil og koloniale stiler. Kjegleformede hjørner med identiske listverk på alle fire sidene er normen. Gavler topp trim og dentil lister kan legges til utenfor trim i noen tilfeller.

Utvendig og innvendig kanalene er vanlig, opprinnelig brukt til å støtte lukket storm skodder. Skodder er i dag vanligvis bygd for ser og stasjonære. Mange klassiske stilene innlemme skodder i deres vinduet trim.