Vinduet rengjøring verktøy

November 17

Vinduet rengjøring verktøy

Utsikt fra et oversiktlig vindu som er et vakkert sted. Uberørte windows gjøre alle hjem ser ryddig og organisert, selv om rot er tydelig. Det er ikke nødvendig å unngå oppgave vinduet rengjøring hvis du har rett type rengjøring verktøy.

Vinduet Scrubber

Vinduet scrubbere som pivot kan du nå høy windows og fjerne smuss enkelt. Plass en mikrofiber ermet på det skrubber til fjern.

Nal

Et utvalg av squeegees kan du fjerne overflødig vinduet løsningen for raskere tørking. Kjøpe 18-tommers, 8-tommen og 12-tommers squeegees. Se etter de med et bevegelig håndtak.

Bøtte

Se etter en rektangulær bøtte slik at du kan dyppe i vinduet scrubber i det lett. Du som har minst 5 gallon av vann, men ikke så stor at det er vanskelig å bære.

Pole

Et justerbart stativ gir deg muligheten til å vaske vanskelig å nå områder. Se etter en stang som vil holde en skrubber eller en nal.

Tilbehør

Lofri håndklær vil polere vinduet til en lys skinne og fjerne overflødig vann igjen fra nal. Svamper er bra for små vinduer i huset. Detalj klær er utmerket for rengjøring møbler glass.