Vinduet Frosting typer

May 5

Vinduet Frosting typer

Vinduet frosting er en dekorativ måte å øke personvernet til hjemmet ditt. Frosting brukes vanligvis direkte til vinduet. Windows kan være frostet i et mønster eller en selv bruk over hele vinduet. Frostet windows vil fortsatt tillate lys gjennom, men utsikten i eller ut av vinduet. Dette er et populært alternativ for windows i og rundt inngangsdører hvor huseiere foretrekker et mål for personvern.

Semi-permanente Frosting Spray

Semi-permanente frosting spray kan brukes til å gi din Vinduer et skreddersydd frostet design. Hvis du vil bruke denne typen vinduet frosting, kuttet en sjablong for vindu design fra papir. Bruk sjablongen papir for å dekke områder i vinduet som du ikke vil frost. Lett spray resten av vinduet med semi-permanente frosting spray. Frosting kan fjernes når som helst med et barberblad eller grov klut. Dette gir enkel reapplication hvis du vil endre eller fjerne vinduet frosting helt. Semi-permanente frosting spray er ideelt for de som ønsker en enkel DIY vinduet frosting prosjektet.

Permanent Frosting

Windows med permanent frosting kan kjøpes fra hjemme design butikker eller skreddersydde hjemme. For å bruke din egen permanent glasuren på et vindu, kan du bruke frostet vindu film til et vått. Frostet vindu film er laget av vinyl og inneholder ingen limet. Vannet på vinduet samhandler med filmen å bånd det til glasset. Pensle filmen med en bakgrunn børste for å fjerne bobler. På bare noen få minutter, vil vinduet filmen permanent følge vinduet. Denne typen design er umulig å endre, så det bør bare brukes av dem som er sikre med design.

Voile Panel

En voile panel er en rask og enkel måte å lage en faux vinduet frosting behandling. Velg et panel av voile materiale i en farge og utforming som passer til innredningen. Hem kantene på panelet. Henge dowel stenger øverst og nederst i vinduet, og henge voile panelet fra disse stengene. Denne typen vinduet frosting vil gi den samme effekten av personvern og dempet belysning som andre frosting. Men denne faux glasuren er den enkleste å endre og kan tas med når du flytter til en ny plassering.