Vinduet fjerningsverktøy

April 8

Vinduet fjerningsverktøy

Profesjonelt renset er perfekt uten striper eller vannmerker, som gjør dem så rent at du ikke engang merke vinduet. Bruke de riktige verktøyene vil hjelpe lage vindu rengjøringen lettere, mer effektiv og mer effektivt. Rengjør windows så ofte som nødvendig for å gjøre dem ser perfekt. Kjøpe disse verktøyene på noen maskinvare eller hjemme forbedring butikken.

Nal

Nal er et viktig verktøy for profesjonell vinduet renere og alle hus som ønsker henne windows ser profesjonelt renset. Squeegees generelt har en side som har en gummi blad og en annen side som har en ull eller syntetiske skrubbing pad. Skrubbe pad vil fungere rengjøringsmiddel i vinduet, og gummi bladet vil slette den fra vinduet overflaten.

Mikrofiberklut

Et annet verktøy i arsenal av en profesjonell vinduspusser er en mikrofiberklut. Mikrofiber klutene absorberer mer enn en bomull av syntetisk stoff, og de Rengjør og polere et vindu uten shedding stykker av fiber eller papir som papirhåndklær eller bomull klær pleier å. Profesjonell rengjøringsmidler bruk Mikrofiberkluter til å tørke opp hjørnene av windows eller tørke opp drypper i vinduet.

Spray flasker

Spray flasker må bruke rengjøringsmiddel til windows enklere, som gjelder spesielt for de som vil lage sine egne vindu rensemiddel hvit eddik eller ammoniakk. Disse løsningene vil hjelpe deg å spare penger på kommersielle rensning løsninger og kontrollerer hvilke kjemikalier du bringe inn ditt hjem air miljø.

Barberblader

Bruk et barberblad å fjerne tøff oppbygging som kan har bakt på overflaten av vinduet. Du kan bruke barberblader for å skrape av buildup bare som en siste utvei når alle andre rensemetoder ikke. Et barberblad, bruk rengjøringsmiddel til området og skrape den razor bladet på tvers av vinduet. Rengjøringsmiddel vil hindre riper. Bruk en ny, skarpe blad for ikke for å klø vinduet. Ikke noensinne bruke barberblader på herdet glass som de kan permanent skade dem.