Vinduet & døren sikkerhet

March 25

Vinduet & døren sikkerhet

Dørene er primære oppføring og exit poeng for de fleste boliger strukturer. Vinduene gir utsikt til omverdenen, og de brukes som sekundær utganger i mange hjem, hvis en nødsituasjon oppstår. Vindus- og sikkerhet er viktig for å sikre en hjem mot inntrengere, beskytte folk fra utenfor miljøforhold og beskytte barn fra skader.

Dører

Sikre Vinduer og dører er en viktig del av home safety, siden de primære inngangspunkter for inntrengere. Endret eller sikkerhetsdører er designet for å tilby en høyere grad av motstand mot hjemme invasjoner. Disse typer dører er laget av slitesterke materialer (som stål eller jern), bruk knuse bevis glass og mange kommer med vandal-bevis låser og hengsler.

Windows

Vinduer gir sikkerhet ved å være styrket eller produsert bruke knuse bevis glass. Anbefaler at du fjerner møbler og gjenstander fra windows om barn kan være fristet til å klatre på dem vinduet og døren produsenter Association (WDMA). Vinduet låsene gi sikkerhet ved å holde barn fra åpning eller kontrollere vinduets bevegelse og faller forebyggende enheter---som barer---å hindre barn i å falle ut av vinduet åpninger.

Sikkerhetstips

Kidshealth.org tilbyr ytterligere sikkerhet anbefalinger for Vinduer og dører, og anbefaler installerer finger hugge vakter på dører, bruk barnesikker lås på skyvedører, installasjon stykke døren stopper og plassere dekorative tegninger på glassdører, så de ikke vil forveksles med åpne dører.