Vinduet dekker ideer

May 1

Vinduet dekker ideer

Mens et rom fylt med windows kan være en lyse, luftige rom, er det ofte ganger når du skal blokkere sollys eller trenger privatliv. Vindu dekkplater er et must hvis du ønsker å kontrollere lyset i et rom eller hindre den fra visningen. En rekke alternativer er tilgjengelige avhengig av stilen du foretrekker og andre bekymringer du måtte ha angående din vindu, som luftfiltrering eller isolasjon.

Gardiner

Et mykt utseende, gardiner er et ideelt vindu dekker. De er tilgjengelige i en rekke stoffer, farger og mønstre kan være utformet for å presentere en formell eller uformell opptreden. Hvis du velger gardiner laget av et tungt stoff, kan de effektivt blokkere lyset og gi isolasjon. Gardiner laget av et lettere stoff kan bidra til å spre lys i et rom der det er begrenset dagslys. Du kan også lag gardinene i to stoffer slik at du kan justere hvor mye lys filtrering basert på klokkeslettet. Fordi gardiner er holdt opp av stenger som er montert direkte til veggen, kan du også bruke dem for å endre vinduets proporsjoner. For eksempel kan hengende gulv til tak gardiner hjelpe forkledning windows som er for lavt til bakken eller som vises for lite på veggen.

Blinds

Gi lys filtrering rommet, persienner funksjonen lamellene eller slats som vanligvis gjøres i en harde materialer som metall, vinyl eller tre. Fordi de er sammensatt av slats, kan blinds også forbedre luftsirkulasjon mens blokkerer lyset, slik at de er et effektivt alternativ for varmere klima. Når lukket, kan de gi total personvern samt. Blindene er tilgjengelige i forskjellige stiler, inkludert venetianske, loddrett og mini blinds og kan brukes til å dekke vinduer i mange rom i hjemmet, inkludert kjøkken, stue og soverom.

Gråtoner

Nyanser er enkel, effektiv vindu gulvbelegg som kommer i en rekke stiler. De effektivt filtrerer lys, men kan også legge et dekorativt element til et rom fordi de er tilgjengelige i en rekke farger. I motsetning til blinde, de er laget av mykere materialer som stoff, og kan bare trekkes for å dekke et vindu. Noen vanlige typer nyanser inkluderer pleated, Roman, honeycomb, ballong, roller og solenergi nyanser.

Skodder

En allsidig vinduet dekker som installeres utenfor eller i vinduskarmen er skodder. De har vanligvis slats, som er noen ganger bevegelige så de kan åpne og lukke; de kaster åpne i midten så hele vinduet utsettes. Skodder er en av mest holdbare vinduet dekker alternativer fordi de er laget av tyngre materialer som tre og vinyl. Skodder vanligvis har to paneler, men er tilgjengelig med flere paneler om nødvendig. De kan bli malt eller beiset, slik at du kan tilpasse utseendet for å matche ditt hjem i innredning.