Vinduet dekker ideer og Valances

January 27

Vindu gulvbelegg og valances kan være en dramatisk focal punkt til et rom eller en subtil bakgrunn for omkringliggende innredningen. Ditt valg av designstil, stoff og farger er uendelige. I tillegg hjelpe vindu gulvbelegg også isolere hjem fra været, sollys, utvendig støy og nysgjerrige naboer. Stilen du foretrekker samt de funksjonelle kravene kan du mulighet for å presentere din unike personlighet.

Gardiner og draperier

Gardiner og draperier er den vanligste formen for vindu gulvbelegg i hjemmet. Stoffer spenner fra tunge brokade til ren nylon og alt i mellom. Gardiner og draperier henger fra gardinstenger, som er tilgjengelig i en rekke stiler også.

Gråtoner

Et vindu nyanse er et vindu som dekker som blokkerer eller begrenser sollys kommer gjennom et vindu. Mange persienner også hjelpe holde ut varm og kald luft ved å opptre som isolasjon for vinduet. Persienner kan være strengt funksjonelt, som hvite valsen skyggen mange av oss husker fra barndommen til imponerende stoff ballong nyanser for dramatiske stil. Honeycomb eller cellular nyanser pleated nyanser som kommer i en rekke farger og like størrelser, disse nyanser absorbere lyder og tilbyr den største mengden isolasjon. Andre skyggen inkluderer europeiske nyanser, som er laget av stoff og danne vakre folder når åpen, og vevd tre nyanser som legge et snev av varme til alle rom.

Blinds

Blindene er tynn vannrett eller loddrett slats som overlapper hverandre når lukket eller har åpne områder som tillater i sulight når åpen. Som med andre typer vindu gulvbelegg det flere stiler tilgjengelig. Tre blinde vanligvis kommer i 2 tommers eller 3 tommers slat bredder, de gir en varm naturlig utseende hjem og kan være farget nesten alle farger. Faux tre blinde forskjellige fra ekte tre blinde i design ved at de pleier å være tyngre å henge; men de har overlegen fukt motstand er lettere å rengjøre og er billigere.

Aluminium persienner er tilgjengelig i 1 tomme, 2 tommers og kan noen ganger finnes i 3 tommers størrelse. Dette er lett blinde som finnes i nesten hvilken som helst farge. De gir utmerket lys filtrering egenskaper, men har ikke mye isolasjon. Lamellgardiner er utformet for å dekke store vinduer eller skyve glassdørene. De har en moderne følelse og er tilgjengelig i ulike stoff inkludert tre og vinyl, samt en rekke teksturer.

Plantation Shutters

Plantation shutters er ofte consdiered ultimate vindu gulvbelegg. De passer pent i noen innredning, gir utmerket isolasjon og lys filtrering egenskaper og er tilgjengelige i en rekke stiler og farger.

Valances

En vindu valance er en type av vinduet behandling som henger fra toppen av vinduet og dekker bare den øvre delen av vinduet. De kan henges alene eller som en aksent til andre vindu gulvbelegg. Valances Legg øyeblikkelig innredning til alle rom og er tilgjengelig i en stil eller farge kombinasjon tenkelige. Populære stilarter av vindu valances inkluderer:

Ballong valance som er et trekk valance som er sydd og shirred på en gardin stang vises som "bobler" av stoff. De er ofte fylt med silkepapir legge til deres fylde.

Skjerf valance som er et langt stykke materiale som kunstnerisk draped fra en dekorativ gardin stang. Disse er ofte laget av en ren lett stoff og legge til en touch av eleganse til ditt rom.

Kategorien øverste valances er en uformell type valance som har kategorier av materiale festet til toppen av valance for å henge på en gardin stang. Kategoriene kan være samme farge som valance eller en kontrastfarge for litt ekstra pow.

Gesimsen styrene er valances som utføres ved at materiale å et stykke av styrofoam bord eller tre. Disse blir ofte brukt i formelle områder.

Egendefinerte valances er ofte forseggjort, med interiør og frynser, og er utformet for å utfylle andre stoffer i rommet.