Vinduet dekker ideer for Vinduer

May 5

Vinduer kommer i forskjellige størrelser og former, men er vanligvis ganske store. Denne typen vinduet åpnes ikke, og gir deg en oversikt over utendørs. Du kan forbedre bildet vinduet med vindu gulvbelegg skjønnhet. Vindu gulvbelegg også gi personvern og lys kontroll og kan spare energi.

Romerske nyanser

Dekk bildet vinduet med romerske nyanser hvis du vil beholde noen ser inn i hjemmet ditt. Støtte av disse nyanser gir dem en nøytral farge fra utsiden. Disse nyanser kommer i mange stiler og mønstre for å matche ditt innredning. Romerske nyanser kommer i ekstra bredt bredder for store bildet vinduer. Hvis din Vinduer er svært bredt, vil du måtte ha romerske nyanser tilpasset en god passform.

Loddrette persienner

Du kan sette Lamellgardiner på et bredt bilde-vinduet for å legge et attraktivt utseende til rommet ditt. Disse blinde er enkel å installere og er rimelig. De kommer i mange valg av materialer, farger og design. En fordel med Lamellgardiner er de har en kontroll bar som lar deg styre mengden av lys du kommer inn i hjemmet ditt. Andre Lamellgardiner har slats som kjører vertikalt som gir deg en annen måte å styre lys.

Ren nyanser

Du kan sette ren nyanser eller ren blindene over bilder vinduet hvis du heller ikke bruke loddrette persienner. De fleste ren nyanser har en lys-filtrering materiale som gjør dem effektiv og gir UV-beskyttelse. De gir rommet en myk glød. Ren nyanser er ikke store, men fortsatt har fordelen av en blind eller drapere. Ren nyanser kan være tilpasset hvis du trenger en uvanlig størrelse passer bildet vinduet.