Vinduet dekker ideer for skyvedører

February 3

Skyve glassdørene er en funksjonell måte skal inn og ut hjemme, og de kan bringe inn sårt tiltrengt lys. De kan være vanskelig å dekke, så noen mennesker velger å forlate dem nakne. Mange dekker alternativer er tilgjengelige for skyve glassdørene. Bestemme hvilken som passer din livsstil og innredning er den harde delen. Begrense valgene ved å vurdere dine behov.

Legge til en Topper

Hvis din skyve glassdørene brukes på daglig basis, kan du vurdere å bare legge en enkel gesimsen bord til toppen av dørene. Gesimsen styrene gir skyve glassdørene et stilig utseende mens dørene uhemmet av gardiner, vertikale persienner eller andre belegg som kan påvirke din evne til å inn og ut hjemme med letthet. Noen lette styrene og noen stoff er alt det tar for å legge en gesimsen bord til din skyve glassdørene.

Individuelle Side alternativer

Topp hver enkelt side av din skyve glassdørene med en romersk skygge. Romerske nyanser er det perfekte valget for skyve glassdørene fordi de gir hus muligheten til å dekke én av eller begge dørene samtidig. La ene ned og heve den andre siden, som vil tillate deg å gå inn og ut dørene fritt. Heve begge sider å maksimere lyset, og ta i bakgården visningen, eller lavere dem begge å mørkne rommet på kvelden.

Nyt utsikten

Hvis du har en kjempeflott utsikt i hagen din og ikke ønsker å dekke, dekke din skyve glassdørene med fargede vindu film. Dette er den samme typen filmen brukes på kjøretøyet vinduene. Farget film er praktisk fordi det gir lys for å komme inn i et rom mens også filtrere varmen og gjenskinn fra solen. Mange elektrisk selskaper vil selv belønne sine kunder nyansering vinduene i sine hjem. Fargede vindu film vil også spare penger på strømregninga hver måned på grunn av redusert mengden varme inn gjennom vinduene.