Vinduet dekker ideer for sete Windows

October 13

Vinduet dekker ideer for sete Windows

Oppdatere vinduet ditt sete ved å installere ny. Opprette et koselig og innbydende rom med en rekke fargerike romerske nyanser eller luksuriøse fløyels gardiner. På en regnværsdag blir vinduet sete en koselig plass for avslapning.

Vinduet dekker ideer

Romerske nyanser montert over vinduet setet er en attraktiv og funksjonell design idé for vinduet behandling. Romerske nyanser med innebygd svart ut fôr gi retningslinjer om natten. Dagen kaster de opp akkurat nok til å la lys inn din vindusete. For din skygge, kan du vurdere en dristig og lyse toile i en levende nyanse av bringebær. Toile henger pent og har vakre tekstur og glans. Hvis du ønsker en nøytral nyanse, vurdere bomull twill. Twill er myk og har en rynkefri drapere. Accessorize en enkel twill med lyse bånd ned hver side av teppet.

Vinduet seter lokker deg på regntunge ettermiddager så vurdere en rekke plysjaktige gardiner. Velvet er ikke bare en elegant materiale, men det er også koselig og veldig myk, ideell for et område hvor du leser eller ta ettermiddag naps. Velvet kommer i mange farger, slik at du kan definere et sett med gardiner til ditt eksisterende innredning. Velvet også forheng ned og omslutter et vindu, skaper en rik og koselig atmosfære.

For å få inn mest mengden av lys til et sete installere en valance. Valances starter på taket linje og henge ned et par feet, utleie i mye lys. Valances krever lite stoff og er enkelt å lage selv. Utformingen av valance kan koordineres med sengeteppet og eksisterende vindu behandlinger. Du kan også henge et sett med gardiner under valance for en mer formell design. Valances er enkle å vaske og kan gjøres med materiale.

Glassmalerier kan bli en del av kunstverket på windows. Sette inn en Vinduer med glassmalerier i din favoritt farge og mønster. Glassmaleri kommer i forskjellige farger og kan gjøres i et design. Kontroller at fargene og mønstrene du koordinere med resten av ditt hjem. For mer privatliv under setet ditt vindu, gå for en mørkere sjattering av glass.