Vinduet dekker ideer for patiodører

October 1

Patiodører ser vakker fra innsiden og utsiden av ditt hjem og bringe naturlig lys i et rom. Det er mange vindu gulvbelegg som kan forsterke vakre patiodører uten å fullstendig blokkere lyset og fortsatt gi deg personvern. Vindu gulvbelegg for patiodører kan også holde kulda ute om vinteren eller holde ditt hjem kjøligere om sommeren. En annen fordel er de kan blokkere ut mange skadelige UV-stråler. Velg et vindu som dekker dine behov.

Loddrette persienner

Loddrette persienner fungerer godt for dekker patiodører. De kommer i mange stiler, farger, mønstre og teksturer. De fleste Lamellgardiner gir deg muligheten til å blokkere solen på en varm dag bare ved å lukke dem. Stoff Lamellgardiner er også et godt valg fordi de gir deg personvern men fortsatt la filtrert lys inn på rommet ditt. Et annet alternativ for patiodører er tre loddrette persienner. De er motstandsdyktig mot bukker og fordreining. Disse typer blindene frastøte skitt og har en hard og holdbar ytre skall som holder bedre når utsatt for elementene.

Plantation Shutters

Plantation shutters er ideelle vindu gulvbelegg for patiodører legger elegansen til et rom. De er holdbare, noe som gjør dem et godt valg hvis du har barn. Bi-pass skodder brukes for patio skyvedører. Du kan skyve shutter panelet hvis du vil flytte den. Lukker paneler kan også knyttes til en hengslet dør. En fordel med plantation shutters er de ikke blokkere visningen når de er åpne og du vil fortsatt ha personvern. Du kan lukke dem om vinteren for varme eller i sommer for å holde varmen ute.

Gardiner

Isolert gardiner er et annet alternativ. Henge gardiner fra en gardin stang eller kroker. Deres popularitet er det lett å finne forheng å matche ditt innredning. Du har personvern og kan blokkere den lyse sø kommer inn på rommet ditt. Noen typer patio døren gardiner har en klype bedende overskriften behandling, noe som betyr at du kan bruke draperi ringer med klipp og dowel stenger å henge dem. Lin patio døren gardiner er et annet alternativ. De kan kombineres med andre gardiner eller hang alene. Lin gardiner vil gi rommet ditt et elegant utseende.