Vinduet dekker ideer for høye tak

February 20

Vinduet dekker ideer for høye tak

Høye takene er et kjennetegn på gammeldags styling og soaring moderne hjem design, men de kan presentere en vanskelige utfordring når det gjelder å kle din Vinduer. Hvis windows er gulv til tak, er utfordringen å velge vindu gulvbelegg som aksent dem med stil. Hvis de er normal størrelse windows, er det all den ekstra veggplass over dem å fylle. Uansett gir utfordringen en mulighet til aksenten grasiøs sving med høye tak med vindu gulvbelegg som er utformet for plass.

Gesimsen vinduet behandlinger

Dekorative gesimsen kan gjøre dårlige plass over vinduet til en iøynefallende aksent som hjelper definere stilen til et rom. De er vanligvis montert på veggen flere inches over vinduskarmen og dekker rammen og toppen av vinduet. Du kan kjøpe klar-til-hang taklister i oppussing butikken eller lage dine egne fra kryssfiner eller skum kjerner bord.

Taklister kan brukes på mange måter i et rom med høye tak. Enkelt gesimsen kan forene to eller flere vinduer i et designelement, for eksempel. Tre gesimsen farget for å matche resten av trim i rommet kan "ankertekst" taket til rommet. Polstret og polstret taklister legge substans til vinduet behandlinger, selv de enkleste sheers eller ren forheng glans. Hang over blinds eller romerske nyanser, mock gesimsen av shirred eller strukket stoff kler seg ren vindu gulvbelegg og legger stil til rommet.

Swags og Valances

Høye tak kan synes å strekke opp i fjerne. Topp behandlinger for Vinduer i rom med høye tak tjene et dobbelt formål - de dekorere vinduet, selvfølgelig, men de også hjelpe broen området mellom toppen av vinduskarmer og taket over. Selv om taklister arbeider pent i mange rom, når det er crown molding over Vinduer, være gesimsen topptungt.

En elegant løsning er en swag hang høyt over vinduet. Som taklister, dype swags kan bygge bro mellom vinduskarmen og tak, knytte elementer sammen og gi taket et anker i rommet. Ballong valances og swags kan være forbundet med forseggjort siden draperier eller hang over enkel sheers, persienner eller skodder.

Henge en markise

En måte å balansere høye tak i et rom er til dybde til vinduet behandlinger. Spill med et vindu designelement som er oftest sett utenfor hjemmet - i markisen. Markiser, som er utformet til å skyggelegge windows ved å utvide utover fra veggen, er best brukt i rommene trenger vinduet behandlinger som passer deres skala.

Opprette en enkel markise et takhøyde rom ved å montere en café stang rett under taket. Henge en gardin stang med en 6-tommers tilbake under toppen av vinduskarmen, og strekke en gardin mellom to. Legge til scalloped trim i nederkant for et avslappet, breezy utseende.