Vinduet dekker ideer for en skyvedør dekk

January 24

Vinduet dekker ideer for en skyvedør dekk

Dekk dørene er inngangsporten til utendørs. Dagen de gi lys for hjemmet ditt, og er selv hovedinngangen til et hus. Det er mange materialer å velge som vil tillate varmen av sollys inn i hjemmet ditt, men gi deg personvern du trenger om natten.

Dekorere ideer

Frostet vinduet filmen fungerer vakkert for skyvedører der du vil ha muligheten til å se ut uten at andre ser i. Frostet filmen gir 100 prosent dekning på kvelden, og bringer i lys i løpet av dagen, så det ikke er mørk på rommet. Det finnes noen typer å velge mellom, noe som gir isolasjon på rommet, dermed redusere strømregningen. Frostet filmen kommer i ark slik at du kan klippe filmen til dimensjonen av dørene.

Stupbratte gardiner i Lin eller mygg netting fungerer godt på patiodører. De overdøve lys, men fortsatt beholde det åpen og luftig. Installere gardiner i en jord-tone å gli inn i utendørs. Kontroller stangen er installert hele lengden av døren pluss 1 fot på hver side. Denne designen vil tillate deg å dele gardinene i løpet av dagen for maksimal lys og om natten, kan du lukke gardiner til personvern.

Hvis målet ditt er personvern natten, kjøpe en skjerm du kan sette opp foran dørene. Det er mange flotte skjermer å velge mellom så du er nødt til å finner en som fungerer godt. Plukk ut en trimmet i ved å gi deg følelsen av utendørs, men tilsvarer med innredningen av hjemmet ditt. Fine skjermer er de kan vises andre steder på dagtid eller kastet opp og bortgjemt hvis du ikke har mye plass.

Innebygd blinds som er installert mellom glasset av et dekk døren arbeid godt å filtrere ut lys. Innebygd blindene ledig opp glasset, gjør dem enkle å rengjøre. På dagtid kan du heve dem opp og natten lukke dem for personvern. Hvis du har små barn eller kjæledyr, innebygde moduler ikke komme i veien eller utgjør problemer.

Besøk en design butikk for ideer om din skyve glassdørene. De kan hjelpe deg å avgjøre hvilken er best for dekk dører. Holde inne sinn et design som du vil elske i årene som kommer. Enkel er vanligvis bedre så ha dette i tankene når du ser.