Vinduet dekker dekorere ideer

September 1

Vinduet dekker dekorere ideer

Vindu gulvbelegg trenger ikke være tradisjonelle stoff gardiner; Det finnes andre måter å dekke Vinduer med farge og stil. Hva design innstilling, kreativt å oppdage attraktive måter for å dekorere windows som passer til den generelle atmosfæren av rommet ditt.

Beaded gardin

Utenfor boksen og opprette en beaded dekker for alle vinduer som vender direkte øst eller vest i ditt hjem. Solen skinner gjennom perlene vil kaste regnbuer langs gulvbelegget, skaper en lunefull atmosfære. Streng krystall glassperler på snøret for lengden av vinduet; henge tråder på en vedlagt gardin stang. Spenning stenger fungerer hvis du bare gjøre noen beaded tråder, men de kan ikke være sterk nok til å bære vekten av mange beaded tråder. Henge en skygge bak beaded forhenget for personvern.

Inne skodder

Forbedre en shabby chic dekor stil i vindu gulvbelegg laget av skodder. Lukker vindu gulvbelegg også arbeide med land, franske land og eklektisk dekorere stiler. Lukkeren gulvbelegg arbeidet best på windows med veggen klaring på begge sider slik at skoddene kan åpnes helt til hvile mot veggen. Ellers skoddene vil stikke inn i rommet og kan blokkere enkelte av lys.

Antikke Glassmaleri

Henge en antikk Glassmaleri som et vindu dekker for windows som du ikke åpne. Suspendere Glassmaleri fra kjeder øverst i vinduet casing. Drapere gardiner langs sidene av Glassmaleri å legge vinduet huset åpning. Antikke glassmalerier er tilgjengelige i en rekke stiler og størrelser fra antikke butikker og online forhandlere. Henge farget glassvindu på toppen av en lang vindu, over et akterspeilet vindu eller som en som dekker hele vinduet.

Stoff paneler

Stoff paneler for vindu gulvbelegg inkluderer tradisjonelle foret draperier og ren eller lacy paneler. Både rene og blonder paneler kan stå alene å dekorere din Vinduer, men hverken alternativet tilbyr privatliv. Legg til ren eller blonder panelene inne foret drapery paneler slik at windows fortsatt vil være dekket når gardiner er åpne. Stoff vindu gulvbelegg spenner fra kategorien topper og åpne sømmer som skyver over en gardin stang til drog stoff som kan være festet til stangen. Stoff vindu gulvbelegg legge vekt og tekstur til ditt rom.