Vinduet Casing stiler

July 4

Vinduet Casing stiler

Vinduet foringsrør er vanligvis plassert rundt eller under et vindu for å legge til funksjon og interesse i vinduet. Casing har to hovedformål eller formål. Første bruk gir en buffer mellom veggen og vindu. Andre bruk legger dekorative appell til rommet, enten fra innsiden eller utsiden. Ifølge Burton Molding brukes de fleste vinduet foringsrør til å dekke gapet mellom veggen og vinduet.

Komplett Casing

Fullstendig vindu casing er en slags molding strekker seg over alle fire sidene av et vindu. Vanligvis er denne type av casing utsmykket, ofte med flere rader av tre eller dekorative utskjæring. Ifølge Burton Molding er et problem med fullstendig vindu casing at folk har en vanskelig tid å finne gardiner eller andre vinduet behandlinger som vil omgå casing uten å forårsake ene eller det andre til å se ut av sted.

Lav profil Casing

En lav profil vinduet casing er akkurat hva det høres ut: casing som strekker seg fra vinduskarmen eller omfatter hele vinduet. Husets fortsatt flatt mot vinduet, vinduskarmen eller vegg rundt vinduet. Dekselet er i stor grad det til slutt rommet, og hensikten er ikke å være dekorative, men ganske funksjonell. Lav profil casing kan koste alt fra $1 til $5 per fot.

Høyprofilerte Casing

Høyprofilerte foringsrør brukes vanligvis for rent dekorative formål. Denne typen casing vanligvis har utskjæring eller detaljer som gjør det stikke ut fra vinduet. Ligner en dørkarmen, denne typen casing er hevet videre fra veggen og vindu, og har også mye mer innredning og detaljer lagt. Høyprofilerte casing kan koste opp $10 per fot av molding.

Moderne Casing

Moderne vinduet casing bruker vanligvis minimalistisk stil. Moderne vinduet casing er vanligvis bare en liten bit av molding som strekker seg fra bunnen av vindusposten. Dette gjøres å gi vinduet litt mer polert utseende og dekke sømmen mellom vinduet og veggen. De fleste Vinduer har ikke casing på de andre tre sidene i vinduet.

Tradisjonelle Casing

Tradisjonelle vinduet foringsrør brukes sjelden i moderne bygninger. Tradisjonelle casing ble identifisert av et stykke tre, kalt en krakk, som strakte seg fra vindusposten. Nedenfor var en ekstra stripe av molding, kjent som forkle. Denne casing stilen falt i unåde fordi det var for enkelt, eller unødvendig for enklere dekorere stiler. Mange eldre boliger har fremdeles tradisjonelle vinduet casing.