Vinduet behandlinger med stoff servietter

March 1

Enten leter etter en rask løsning for en bare bad-vinduet, eller hvis du bare vil ha noe, en vindu behandling laget av stoff servietter er en ingen-sy og billig alternativ. Du kan kjøpe klut servietter på mange butikker, og kanskje også kunne finne dem på verksted salg eller sparsommelighet butikker. Serviett gardin prosjekter ofte tar mellom fire og 12 servietter å fullføre, avhengig av størrelsen på vinduet.

Overlappe dem

Å gjøre en enkel setning med vindu behandling, kjøpe noen grunnleggende hvit klut servietter og stivelse dem. Drapere hverandre over din gardin stang slik at de overlapper hverandre. Så, brett en av kantene på serviett over din stav for å opprette en lomme for stangen til å passe gjennom på hver serviett. Kanten av serviett bør berører bakenden av din stoff, og mengden av stoffet for å opprette en lomme vil variere avhengig av hvor tykk gardin stang er og hvor lenge du vil din servietter skal. For en rask løsning, kan du bruke smeltemetallegeringer tape knytte kanten av serviett til resten av serviett behing stangen. Du kan plukke opp smeltemetallegeringer tape fra de fleste håndverket eller stoff forsyne butikkene. Å sprite opp utseendet, henge servietter på diagonal, eller få kreative og bruke servietter i en regnbue av farger til å legge en iøynefallende effekt til vinduet.

Ring det

En annen vindu behandling som tar bare noen få minutter? Ring det. Plukke opp noen Serviett ringer og mykere servietter fra din lokale butikk. Sette en serviett gjennom hver ring til ringen er i serviett. Deretter binde serviett i en enkelt knute, så det vil være på plass. Når du har alle servietter i stedet, ta ned din gardin stang, og skyv hver av din ringer på gardin stang å lage en valance. Når du bruker ring vinduet behandling på kjøkkenet, henge vinduet rod midt for et annet utseende, eller velg servietter som vil matche din andre Sticks.

Lage paneler

Hvis valance vinduet behandlinger ikke er din stil, kan du bruke noen servietter for å opprette et par gardin paneler. Fest knapper langs en av kantene på hver serviett, unntatt en, for hvert panel du gjør - avhengig av lengden på panelet ønsket. Deretter felles til knapphull treff på den andre siden og koble servietter sammen. Husk, den toppanel serviett trenger bare knapper langs bunnen og ingen hull på toppen, mens den nederste serviett trenger bare hull øverst og ingen knapper nederst.