Vinduet behandlinger for tømmerhus

January 5

På grunn av deres rustikt utseende, er tømmerhus vanligvis dekorert i motsetning mer vanlig huset stiler. Fra vinduet behandlinger til hvitevarer og møbler, må hvert element være spesielt forenlig å logge huset stil. Vinduet behandlinger i en logg hjem kan endre hele følelsen av rommet, men kan være vanskelig å velge. Bruk personlig kreativitet sammen med grunnleggende design teknikker til å opprette et komfortabelt hjem alle dine egne.

Glassmaleri

Vinduene i tømmerhus er ofte uregelmessig formede. Finne forheng eller gardiner for en runde eller hexagonformede windows kan presentere et dekorere dilemma. En løsning er å bruke paneler med farget glass for å dekke vinduet, som kan være kostbart. Hvis du vil redusere prisen, brukes en peel-og-stick farget vindu cover til samme glassmalerier utseende uten å bruke penger på en tilpasset glassmaleriet i vinduet.

Gråtoner

Bruk enkelt vindu behandling hvis møbler er en travel mønster eller dine kunstverk og veggtepper er svært intrikat. En vanlig nyanse som ruller ned eller henger loddrett i slats i nøytral farge fungerer godt. Hvis et mønster, velger du en lys mønster på vanlig bakgrunn. Velg en fiber med et organisk element som bambus å utfylle naturlig følelse av tømmervegger. Bruk valances med nyanser som dekker øverste halvdel av vinduet og øvre del av nyanser.

Gardiner

Lage gardiner på indre av en tømmerhytte en enkel utforming som pyntegreiene ruffles og intrikate mønstre passer ikke logg hjem utseendet. Velg en lengde på teppet som faller fra 2 inches under vindu hylle til tomme over gulvet. Bruke gardiner i noen stil, inkludert gardiner med metall maljer og kategorien-top utvalg; henge fra dekorative stenger. Bruke gardiner med en tykk fôr for å hindre falming i sollys, som også hjelper kontroll noen bris og overflødig lyset som kommer gjennom. Valgene varierer fra gardiner som helt svart ut sollys til en enkel beskyttende slimhinnen.