Vinduet behandlinger for natten personvern

September 12

Vinduet behandlinger for natten personvern

En viktig sak å vurdere når du oppretter vindu behandlinger er personvern. De fleste hjem kreve personvern gulvbelegg av noen slag å hindre forbipasserende fra topp i Vinduer. Personvern vindusbehandling hindre potensielle tyver tar notat av elementer av verdien inne i hjemmet. Personvern vinduet behandlinger kommer i alle former - klut, tre, metall, vinyl og nesten noe annet materiale tenkelige. Selv med personvern som et mål er det ingen ende til stilige alternativer.

Personvern gardiner

Personvern gardiner er en av de beste typene gardiner bruke for personvern. Personvern gardiner blokkere ut lyset og hindre at folk ser inn i huset. Noen ganger kalles personvern gardiner blendingsgardiner på grunn av mengden lys som de blokkerer ut. Litt privatliv gardiner selv blokkere ut veien støy eller andre lyder som kan reise gjennom vinduene. Ulempen med denne typen gardin er at de blokkere ut lyset hele dagen, som er uønsket for noen mennesker.

Gråtoner

Nyanser legge effektivt personvern til alle rom. Persienner trekk ned lett når personvern er nødvendig, og de brette opp like raskt å tillate sollys inn i rommet eller slik at du kan se ut av vinduet. Nyanser kommer i mange utførelser og farger og kan matche nesten alle dekorere stil og tema. Nyanser er også enkle å installere. Imidlertid kan nyanser sprekk og rive med utstrakt bruk.

Pleated gardiner

Pleated gardiner gi en formell, stilig tilnærming til personvern. Pleated gardiner skaper en rik følelse alle rom, selv om de er tradisjonelt brukt i soverom og oppholdsrom. Andre rom i huset kan ikke være formell nok å bære på utseendet på pleated gardiner. Du kan bare skyver pleated gardiner i løpet av dagen å la lyset gjennom og trekke dem tilbake over vinduet på kvelden for personvern.

Skjermer

Hvis du søker en ukonvensjonell måte å legge personvern til rommet ditt, kan du prøve en vindustype. Skjermer kan være laget av mange materialer, men oftest er funnet som et stykke tre eller metall som sitter i vinduet for personvern. Tre skjermer - ofte i form av skodder, er den mest populære formen av personvern skjermer.

Lag

Du kan også enkelt lage personvern ved lagdeling gardiner. En ren lag festet på innsiden av vinduskarmen gir privatliv samtidig gir lys inn. En tyngre gardin plassert utenfor rammen gi interessen, og kan trekkes over vinduet når som helst for ekstra privatliv.

Blinds

Blindene er en av de vanligste formene for personvern vinduet behandlinger. Blindene er billig og kommer i nesten alle farger. Metall, plast og tre blinde er populære valg. Blindene kan installere på innsiden eller utenfor bilderammen, avhengig av dine behov, og trakk seg ut av veien eller åpnet for å tillate sollys i når personvern er ikke et problem.