Vinduet behandlinger for Daycares

November 29

Vinduet behandlinger for barnehager i det minste bør være funksjonelle, blokkere ut lyset på lur tid å skaffe et miljø for drowsing. På samme tid, bør de være munter, påkalle en positiv ånd i rommet på en ungdommelig, levende måte. Heldigvis, ulike typer vindusbehandling oppfylle disse kravene.

Cafe gardinene

Cafe gardinene beskriver grunnleggende, tilpasset gardiner som stopper på vinduskarmen. Når trukket tilbake, lager de en hjemmekoselig, koselig effekt til alle rom som er garantert av komfort for mange av barna i barnehage. Tegner gardiner sammen på lur tid å oppmuntre søvn, og dra dem fra hverandre når du vil solen å helle gjennom. Velg stoff som har mønstre som interesserer barn som dyr bilder eller ballerinaer, biler, bugs, frosker eller dukker. Alternativt kan du alltid stryke på lapper med disse bildene på dem.

Romerske nyanser

Romerske nyanser, mens vanligvis funnet i voksen hjem, er egnet for barnehager fordi det flate panelet av stoff nyanser skaper når ned som et tomt lerret, som kan fungere som et springbrett for kreativitet. For eksempel sy eller male et bilde på skyggen fra berømte barn bok eller film. Denne måten når den romerske nyanser er nede, vennlige ansikter av kjente figurer vil hilse barn. Når trukket oppover, bildet vippes opp og ser ut som en sjarmerende rot av design.

Gesimsen

Øke følelsen av fantasy og fantasi på tema-barnehage rom med romantisk vinduet behandlinger som gesimsen. Legge til en polstret gesimsen vinduene i barnehage rommet til kronen dem med en kongelig behandling - en som gjør barnehage rommet synes nesten som et rom i slottet. Velg en lys farge av stoff å dekke gesimsen med så rommet virker tett. For eksempel er farger som gull, oransje, kobber, rød, blå himmel og lys grønn egnet for en barnehage rom. Unngå farger som marineblå, jeger grønt og dyp lilla. Legge til dekorative biter av gesimser som dusker, snor, henger anheng eller andre sjarm. Målet ditt er å bruke windows opprette en kongelig sensasjon på rommet, slik at alle barna føle seg spesiell. Bruk gesimser alene eller med gardiner.