Vinduet behandling ideer for trapes Windows

January 5

Trapes er fire sider, med ett par motsatte sider parallelle og de andre to sidene ofte. De er populære i hjem med høy eller skrånet tak, men deres stor overflate gir mye gjenskinn og høy energi regninger. Du kan løse disse problemene ved å bruke vinduet behandlinger.

Shopping hensyn

Siden trapes vinduet målinger er unikt, må skreddersydd gulvbelegg. Selv om noen designere kan lage gardiner dine spesifikasjoner, er det enklere å bruke nyanser eller blindene med trapes windows. Av to er persienner vanligvis billigere enn blindene, avhengig av materialet.

Se i gule sider eller oppførsel en Web søke for selskaper som tilbyr tilpasset vindu gulvbelegg. Noen postordre selskaper kan kreve at du sender en mal du har spores i vinduet; andre må bare sørge for at målene er korrekt i alle fire hjørner, og at du angir retningen (hvilken side er toppen, som er på rett, etc). Lokale selskaper vil kunne besøke i person til å ta målinger.

Gråtoner

Honeycomb mobilnettet nyanser er et økonomisk valg for trapes Vinduer, folder skjemaet luftlommer som gir et lag med isolasjon og selv beskytte mot ultrafiolette stråler. Disse nyanser er laget av en sammenhengende stykke stoff uten sømmer eller skinner. De kan også være utstyrt for vinklet del av trapes windows slik at bunnen kan heves i vinkel og ligger flatt.

Vevd tre nyanser, laget av en kombinasjon av gress, skog og bambus, er bare tilgjengelig for vinkel-top windows. Bunnen av skyggen er hevet og senket langs den rette delen av skyggen, og er fullt løftet, en trekantet område på toppen av skyggen fortsatt dekket.

Blinds

Vannrett tre blinde kan er stivere enn nyanser og derfor bare heves eller senkes i noen trapes design. I de tilfellene der de ikke kan heves, vil du fortsatt kunne styre lys og personvern ved å vippe vanes (slats) med trekke ledning eller stang.

Lamellgardiner styres ved hjelp av en spesiell skrånet spor. Med disse blinds, er vanes alltid stablet på høyere side av vinduet.

Hvis alt du vil gjøre er å spre lyset i rommet, og du trenger ikke å heve og senke vinduet behandlinger, kan du bruke silhouette blindene. Disse blinde er laget av et mykt stoff som lar lyset gjennom, men ikke tillater noen på utsiden å se på. Disse blinde er stasjonære, med skovler holdt permanent i åpen posisjon.