Vinduet behandling ideer for Trapazoid Windows

December 2

Oppretter et vindu behandling for et vindu formet som en trapes kan være vanskelig, og noen huseiere kan være i villrede om hvordan du skal kle deres ulike vindu. Det er triks for å lure øyet og gjøre et mer behagelig vinduet mellomrom, spesielt for en trapes, som er en fire sider figur med to parallelle linjer som var en populær figur i art deco-perioden på 1920-tallet. Noen tips kan hjelpe nybegynneren decorators takle trapes vinduet med letthet.

Maling

En enkel måte å gjøre det enklere å kle en trapes vindu er ved å male plass rundt vinduet for å opprette rene linjer. Ved hjelp av en farge som kontraster fargen på veggen er vinduet, huseiere kan male en enkel rektangel å ramme vinduet. Hengende en gardin stang ovenfor malt rektangelet og utrustning det med enkel gardin paneler kan gjøre rommet ser mer symmetrisk.

Fliser

Fliser kan være en dekorativ måte å jevne ut linjer med et trapes vindu. Fliser med vakre mønstre eller dristige farger kan festes til veggen rundt vinduet med enkel håndverkere lim og ordnes slik at trapes har en firkantet ramme rundt. Brikkene blir som et nytt vindusrammen og lure øyet til tenker plassen har rene linjer.

Speil

Et speil kan være en fin måte å manipulere formen på et trapes vindu. Ved å få et ark med speil kuttet til de samme dimensjonene i vinduet og henger speilet ved vinduet, reflekterende lyset fra speilet fungerer en pseudo-vinduet og oppretter balanse. Mest bygning forsyne butikkene kan kutte speil størrelse for en nominell pris.