Vinduet behandling ideer for stuen

June 12

Vinduet behandling ideer for stuen inkluderer mange alternativer som en egendefinert valence å legge til dybde og tekstur i vinduet. Det er design som tilbyr en klassisk kombinasjon av draperier og sheers for en mer formell touch eller moderne mobilnettet nyanser og draperies for vinduet behandlinger som kan hjelpe deg å spare penger og energi.

Gesimsen

Opprette en gesimsen styret dekker bredden til stuen vinduet og henge draperier under for en klassisk vinduet behandling. Du kan lage din egen gesimsen bord fra løvtre paneler og dekorere stolpen med en stikksag. Bygge gesimsen som om du skulle bygge en boksen. ansiktet og de er like og tilkoblet i 90 graders vinkel med to side panel vedlegg. Kamskjell eller bla nederste kanten av mot frontpanelet med en stikksag for ekstra design. Henge draperi stangen under gesimsen med enkel, rett linje gardiner som kan åpne for lett og lukke når du trenger privatliv.

Gardiner og Sheers

Henge gardiner og sheers hvis du har en formell stue. Du trenger to gardinstenger, bak hverandre eller en dobbel gardin stang. Henge sheers først bak draperier som de skal stasjonære. Velg draperier koordinere med fargene i stua og din sheers koordinere med draperier. Sheers er attraktivt, men de gir minimum personvernet, så sørg for at du har nok plass mellom stenger åpne og lukke draperier etter behov.

Mobilnettet nyanser og gardiner

Kombiner gardiner med cellular nyanser for en moderne og energi effektiv for vindusbehandling i stua. Mobilnettet nyanser er elegant og miljøvennlig som de legger et lag med isolasjon til vinduene i ditt hjem. Honeycomb byggingen av mobilnettet nyanser øker energieffektivitet avhengig av cellene du merket og størrelsen på folder. Mobilnettet nyanser tilbyr lys filtrering nivåer fra minimum til blackout, slik at du kan tilpasse stilen du trenger i din egen stue. Henge gardiner foran nyanser for ekstra design interesse, akkurat som du kan henge gardiner med andre typer nyanser.