Vinduet behandling ideer for små Vinduer

August 10

Vinduet behandling ideer for små Vinduer

Med en rekke former og størrelser av windows i et hjem, uunngåelig, vil små Vinduer være en funksjon. Enten i kjøkken, bad, eller i en dormer-vinduet, små vinduer er ofte utfordrende for å dekke med konvensjonelle vindu gulvbelegg. Imidlertid finnes det flere alternativer for å dekke små vinduer som er både praktisk og attraktiv.

Vindu film

Vindu film er en vinyl-lignende materiale som du kan klippe til Tilpass odde-formede eller små vinduer. Med en rekke design tilgjengelig, fra frostet til en faux farget glass effekt, vindu film er en kostnadseffektiv måte å dekke små vinduer. Vindu film gir personvern for en bad-vinduet eller kan bidra til å filtrere sollys i dormer-vinduet eller takvindu. Se etter vindu film på de fleste oppussing centers. Siden disse klengete filmene ikke inneholder et lim, er de lett å fjerne, gjør det enkelt å endre utseendet på windows fra tid til annen.

Gardiner

Matche gardiner til den eksisterende innredningen i rommet for å dekke små vinduer. Små vinduer i tradisjonell dekor ser flott dekket i enkle, solid farger, panel gardiner. Faner, panel gardiner hang litt høyere enn vinduet skape en illusjon av et større vindu, og lengden på teppet kan samordnes på gulvet for en myk effekt. Lace curtain paneler fungere godt i takvinduer når hang på en lite påtrengende café gardin stang.

Gråtoner

Nyanser av ulike løse problemet som dekker et lite vindu. Roller nyanser kan være egendefinerte utstyrt for selv det minste vinduet og er tilgjengelig på de fleste oppussing centers. Roller nyanser gir utmerket lys kontroll, fra filtrert lys å fullføre mørke, avhengig av dine preferanser. Bambus eller naturgress nyanser kan også være dimensjonert for å passe et lite vindu, og har en mer strukturert utseende. Kombiner nyanser med et stoff gardin en lagdelt, dekorativ effekt.