Vinduet behandling ideer for problemet Windows

August 22

Noen er bare vanskelig å finne vinduet behandlinger for. Noen ganger er det ikke noen vinduet behandlinger som du som passer en klosset vindu. Uansett, er disse et problem. Det er noen vindu behandling ideer som gjør disse fantastiske knutepunkter i problemet windows i et rom.

Buet topp Windows

Installere draperier på sidene av windows gjør ikke mye for funksjonalitet, men legger en elegant detalj til windows. Hvis vinduet er flanked på hver side med standard kvadrat windows, ta en full gardin stang til høyden på toppen av vinduet buet. Installere gardin tilknytninger på sidene av windows og slik at gardinene synke grasiøst øverst på sidevinduene vil aksent buet vinduet uten å legge for mye vekt på den.

Takvinduer

Takvinduer er alltid vanskelig å gjøre vinduet behandlinger for, men mange nå kommer med vinduet behandlinger i glasset eller over glasset som en del av enheten. Fjernkontroll av disse blinds er også et alternativ.

Skyve glassdørene

Skyve glassdørene la mye sollys og kan bli nesten blendende ved solnedgang. Disse portene har begynt å innlemme blindene mellom glasset også og er veldig praktisk. For de mer prisbevisste shopper tillate silke eller satin romerske nyanser lys å trenge gjennom stoffet, men blokkere gjenskinn fra sollyset. Dette også ser svært elegant og vil legge et dekorativt element til dørene.