Vinduet behandling ideer for kjøkkenet

November 7

Kjøkkenet er en av de mest brukte rom i ethvert hjem. Windows lar i flott naturlig lys som letter matlaging, og oppretter også en lyse og åpent rom i hjertet av hjemmet. Fullføre ditt kjøkken innredning med en valance, skygge eller blindene. Men sørg for å være trygg når du velger. Bruk fireproof og vanntett behandlinger rundt ovner. Velg vaskbare stoffer som kan fjernet og renset, og gjør at pets og barn ikke blir viklet inn i noen dingler snorer.

Vindu Film

Hvis du ikke er i stoff behandlinger, trenger privat, men ikke vil ha å kontrollere åpning og lukking av en blind eller skygge, bruke en vindu film. Disse arkene følge direkte rent glass med vann og en squeege. Sett som inneholder en sprayflaske med løsningen og film som kan kuttes til vinduet er solgt, også. Filmen gjør lyset på plass, men bare skygger er sett fra utsiden, og bare hvis objektet er innen et par tommene av vinduet. Filmen er tilgjengelig i mange utførelser og prisklasser.

Tre behandlinger

Skodder var en stift i kjøkken fra fortiden. I dag, er de et perfekt bakteppe for en retro, land eller hytte kjøkken. Skodder kan åpnes for å avsløre helt vinduet. Tre blinde er også flott kjøkken gir kontroll av vanlige blindene med et mer eksklusivt utseende. Tre blinde finnes i ett - og to-tommers slat størrelser. Match tre blinde til resten av treverket i hjemmet ditt, eller du kan også installere en kontrast farge, slik som par mørk flekk med den hvite trim, eller omvendt. Du kan enkelt vare for tre behandlinger av støvtørking med en klut og tørke med varmt såpevann vann et par ganger i året. For en lav pris, men vakre alternativ, plukke faux tre i stedet for ordentlig.

En annen tre alternativ

Bruk en vevd skygge for mer privatliv. Vevd tre nyanser fremheve bruker en streng festet til kroker på baksiden av skyggen. De er konstruert fra små runde slats av tre, gir et utseende som ligner en netto. De gir filtrert lys, er det mulig at du må rulle skyggen opp hvis du trenger lys for aktiviteter. Vevd nyanser er en moderne behandling og gir god personvern. Som tre blinde, de kan tørke av feilfri med varmt såpevann vann og er enkle å vedlikeholde.

Stoff skyggen valg

Ulike overflod med myk skygge behandlinger. Bruk en romersk skygge i et vindu for en myk fabic behandling. Romerske nyanser er paneler av stoff med en tre dowel sydd i en lomme på baksiden av skyggen. Denne plugg har øyekroker festet på hver ende og gjennom midten, avhengig av hvor brede behandling du trenger ledningen til kjøre gjennom. For å åpne eller trekke opp skyggen, du vil trekke på ledningen og skyggen vil rulle fra bunnen. Romerske nyanser er tilgjengelig i mange stoff og stil valg å kompliment noen dekor.

Pleated og mobilnettet nyanser

Bruk pleated nyanser for myk behandling med utseendet av en blind. Pleated nyanser er laget av folding stoff og kjører ledningen gjennom folder. Dette alternativet er privat og gir lys gjennom ledningen hullene. Mobilnettet nyanser er et energieffektive valg. Mobilnettet nyanser er laget av presset polyester, vevd inn honning kam celler. Drift ledningene er skjult i cellene, som er der luften blir fanget. Denne innestengte luften skaper en barriere som holder elementer ut, mens stoffet er en barriere for ultrafiolette stråler fra solen. Pleated og mobilnettet nyanser område anvendelig med bunnen opp, ovenfra og ned, rom mørkere og mortorized operasjon.

Myke Windows

Når du har adressert funksjonen i windows, henge en valance for et gjennomført utseende. Dette alternativet kan bringe din hele Sticks sammen. Valances kan også endres med årstidene, så det er en fin måte å fullstendig endre ditt kjøkken med farge og stil.